Mandalatalo - Logo

Energiahoidot

Cammalot Seichem >>>

Cammalot® Seichemissä ovat läsnä kaikki viiden elementin energiat; Seichemin tuli-, ilma-, vesi- ja maaelementit, sekä Cammalot® Seichemiin lisätty eetterielementti. Cammalot® -hoitajan käytössä ovat lisäksi mm. Kristus-energia. Hoito muodostuu aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidolle on ominaista energian spiraalinomainen liike, jonka avulla voidaan vapauttaa erilaisia lukkiutumia ja sillä voidaan edesauttaa karman vapauttamista solutasolla.
Hoidon kesto: 60 min. Hinta: 50 €.
Hoitoja tekee Antti Häyhä

Henkinen terapia >>>

Tanskalainen Asger Lorentsen on kehittänyt Henkisen Terapian (Healingsterapi), jossa tavoitteena on löytää oma sisäinen inspiraatio ja ohjaus elämän haastavissa tilanteissa. Ohjatussa terapiassa voidaan mm. vapauttaa, muuntaa ja eheyttää kielteisiä tunteita, traumaattisia tapahtumia, selittämätöntä kipua. Hoidon aikana tehdään energiahoitamista.
Henkistä Terapiaa harjoittaa Antti Häyhä

Inkarnaatio-terapia >>>

Aikaisemmista elämistä johtuvien kipujen tai traumojen parantaminen intuitiivisen energiakanavoinnin avulla. Voit saada selkeyttä tunne-elämääsi ja itsensä vapahtamisen kokemuksen oman sielusi energian avulla.
Hoidon kesto: 90 min. Hinta: 70 €.
Hoitoja tekee Antti Häyhä

Valokehon aktivointihoito >>>

Valokehon aktivointihoidossa avataan yhteys hoidettavan Korkeimpaan Minä Olen Läsnäolon keskukseen sekä Luojan sydänkeskukseen. Valokeho aktivoidaan herättämällä persoonallisuuden tietoisuus korkeammasta Itsestä. Lisäksi hoidossa harmonisoidaan aikaisempien inkarnaatioiden välisiä yhteyksiä. 
Hoito kestää n. 1,5 t. ja maksaa 70 €.

Hoitoja tekee Antti Häyhä

Share