Mandalatalo - Logo

Reiki-energiahoito

Reiki on yli 10 000 vuotta vanha energiahoidon muoto, jonka arvellaan tulleen Tiibetistä tai sumerien kulttuureista. Suomeen reiki on tullut 1980-luvulla, jonka jälkeen se on nopeasti levinnyt helppona itsehoidon ja toisten hoitamisen menetelmänä.

Reikihoito perustuu energian värähtelyyn ihmisen kehossa ja ympäristössä eli kaikkialliseen maailmankaikkeuden Ki-energiaan. Hoito tapahtuu asiakkaan maatessa rentoutuneena hoitopöydällä, ja hoitaja välittää käsiensä kautta kosmista maailmankaikkeuden energiaa hoidettavalle. Reiki täyttää tyhjentyneet energiavarastot ja auttaa henkilöä kokonaisvaltaisesti sekä kehon että mielen alueella. Hoito kestää noin tunnista puoleentoista tuntiin, jonka aikana hoitaja käy läpi asiakkaan koko kehon chakrapisteet tai hoitaa paikallista kipua. Hoito on hyvin rentouttava ja miellyttävä; asiakas saattaa jopa nukahtaa hoidon aikana. Noin 10 minuutin hoidon jälkeen asiakas on saavuttanut tietoisen rentoutumisen tilan, eli värähtelee ns. Alfa-taajuudella.

Reiki nopeuttaa kehon omaa paranemisprosessia, rentouttaa, vahvistaa vastustuskykyä, puhdistaa elimistöä, hoitaa tunneongelmia, auttaa jokapäiväisissä ongelmissa kuten päänsärky, lihassäryt, palovammat jne. Onnistuneita hoitotuloksia on saavutettu mm. nykypäivän kiireisen ihmisen ongelmissa; epämääräisessä pahan olon tunteessa, stressissä ja unettomuudessa. Paitsi erillisenä hoitomuotona, reikiä voidaan käyttää tukemaan lääke-, lääkärin- tai leikkauksen jälkeistä hoitoa. Reikillä voidaan hoitaa paitsi ihmisiä, myös eläimiä, kasveja, ruokia ja juomia. Lista on melkein loputon. Jopa metsän puille voi antaa reikihoitoa.

Reiki on osa yleistä terveydenhoitoa mm. Englannissa, Hollannissa ja USA:ssa, jossa sitä käytetään koululääketieteen rinnalla mm. sairaaloissa. Suomessa reikiä on käytetty kokeiluluontoisesti mm. Heinolan terveyskeskuksessa hyvin tuloksin.

Monta polkua vie samalle portille

Reikissä on nykyään monia eri suuntauksia. Yhteistä kaikille on reikin rakkaudellinen energia, vain hoitotekniikat eroavat hieman toisistaan. Tunnetuin ja yleisesti käytetyin on Mikao Usuin perinteinen menetelmä. Muita suuntauksia ovat mm. Reiki Network, Karuna Reiki, Usui/Tibetan ja Cammalot Reiki&Seichem. Mandalatalossa hoitoja saa Mikao Usuin, Usui/Tibetan ja Cammalot Reiki&Seichem -suuntien mukaan.

Mandalatalolla on tarjolla myös reiki kursseja.

Share

Hoitajat

Varaa hoitoaika suoraan hoitajalta.

Katja Hertta Johanna Holopainen 

Maiju Nurmesniemi

Kirsi Niemelä

 

Hinnat

65€ – 88 € (90 min)