Mandalatalo - Logo

Rainbow-reiki

Rainbow-reiki on saksalaisen Walter Lubeckin perustama kokonaivaltaisen parantamisen elävä järjestelmä. Rainbow Reiki yhdistää Mikao Usuin ( Reikin uudelleen löytäjän) 30 vuoden intensiivisen tutkimuksen parhaimmat palat ja tuo Reikin tälle vuosituhannelle.

Japanin sana Reiki kuvaa ei-polaarista energiamuotoa. Ei – polaarinen tarkoittaa sitä, että reikienergian käyttäytymistä ei voi kuvailla kaksinaisuuden, vastakkainasettelun käsittein kuten plus ja miinus, yin ja yang . Reiki vaikuttaa epäsuorasti, se ei itse täytä minkäänlaisia puutteita, vaan auttaa ihmisolentoa olemaan eläväinen kaikilla tasoilla, auttaa löytämään jännityksen ja rentouden luonnollisen tasapainon.

Kuten kaikki reiki,  Rainbow-reiki tuo apua jännitystilojen lievitykseen ja kaikkiin terveydellisiin ongelmiin, tuo apua apua psyykkiseen tasapainoon, auttaa uudistamaan elämää ja kasvamaan ulos omista ongelmista.

Rainbow-reikissä käytettävissä oleva kirjo erilaisia hoitotekniikoita- ja menetelmiä on perinteistä Usuin Reikiä laajempi. Hoidossa voidaan käyttää esim .vahvistavia mantroja ja parannuslauluja , systemaattista chakrakäsittelyä, intuitiivista reikiä, ns. homeopaattista kosketusta ja chakra-energia- oraakkelikortteja sekä kiviä.

Share

Hoitaja

Katja Holopainen
050 5273464
katjahertajohanna@mandalatalo.com

Hinta

88 euroa / 90 minuuttia ( kokonaiskesto sisältäen alku-ja loppukeskustelut)