Mandalatalo - Logo


Sound Healing ryhmätilaisuudet

Rentoutuksen aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi ja koko olemuksessasi. Tunnin hoitava äänimaailma vapauttaa sisäistä voimaasi ja uudistaa sekä rentouttaa. Sisältää teetarjoilun.

Kesto 1,5 h.

Ryhmien ajankohdat löydät täältä.

 

Soittimina ovat gongi, monochord, tiibetinkulhot ja koshit. Tilaisuuden aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongin ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Soittimien taajuuksilla kehosi syvärentoutuu helpolla tavalla ja samalla energiavarastosi latautuvat. Mielesi kirkastuu, selkeytyy ja alat saada syvemmän yhteyden mielenrauhaasi.

Soittimien äänet ovat ihanteellinen työkalu stressin vähentämiseen ja poistamaan emotionaalisia tukoksia. Äänet vaikuttavat rauhoittavasti hermostoon, sillä ne resonoivat tehokkaasti ja samanaikaisesti jokaisen kehosi solun kanssa.

Tilaisuuksiin voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut nostamaan omaa yksilöllistä värähtelytaajuuttaan ja palauttamaan olemustaan luontaiseen tasapainotilaan.

​Käytän hoidossa yhdeksää käsintaottua tiibetiläistä kulhoa, jotka värähtelevät yksilöllisesti eri taajuuksilla. Äänet läpikäyvät koko energiajärjestelmää ja erityisesti tunnetasoa.

​Gongin halkaisija on 76 cm ja sen matala ääni muodostaa hienon parin maadoituksen ja kruunuchakran välille.

​Monochord on 30 kielen kielisoitin, joka on kehitetty terapiasoittimeksi Saksassa. Ylä-äänien huikea sointi kierrättää matkaamaan ohi mentaalitason ajatusten.

 

www.kirsiniemela.fi

Share

Hoitaja

Kirsi Niemelä
p. 040 5384927
kirsi(at)mandalatalo.com

Ajanvaraus suoraan hoitajalta.

 

Hinta

Hinta 28 €