Mandalatalo - Logo

Klassinen akupunktio

Perinteinen itämainen lääketiede perustuu muinaisten tekstien sekä taolaisen ja kiinalaisen kulttuurin ymmärrykselle. Ymmärrys on syntynyt ympärillämme luonnossa ja taivaassa näyttäytyvien energiakehien (Viiden elementin teoria) sekä ihmisen psyyken ja kehon energetiikan tarkkailun tuloksena. Tämä akupunktion traditio on joitakin tuhansia vuosia vanhempi kuin Perinteinen Kiinalainen Lääketiede.

Hoidossa tuetaan heikkoja energioita ja vapautetaan tukkeutumia. Siinä palautetaan kehon oma synnynnäinen voima parantaa ja palauttaa itsensä järjestykseen sekä luomaan terveyttä. Hoidossa on mahdollista vaikuttaa ihmisen olemukseen kaikilla tasoilla. Hoito tapahtuu hyvin herkällä tasolla ja hoitoon käytetään vain muutamia (1-6) ohuita neuloja. Hoito on yleensä kivutonta ja pistämistekniikka pehmeätä.

Akupunktiolla voidaan hoitaa kudosten, rauhasten, nivelten ja lihasten ongelmia sekä helpottaa kipuja ja särkyjä. Hoidolla voidaan helpottaa ja mahdollisesti parantaa kroonisia, akuutteja sekä psykosomaattisia sairauksia ja ”sielunelämän” kipuja.

Mandalatalolla klassista Akupunktiota harjoittaa Sirkka Liias-Heikkinen

Hoitoajan varaus p. 050 381 7440

Jyväskylän Akupunktioklinikka,   Yliopistonkatu 26 A 3 krs.

Share