Mandalatalo - Logo

Kosketus- & rentoutushoidot

 

Intialainen jokivikivihoito

Intialainen Jokikivi, toiselta nimeltään Shiva Lingham on hyvin erityislaatuinen ja harvinainen kivi.  Se on kaksiväristä kryptovartsikristallia, jokaisessa kivessä on  vähintään kahta ruskean sävyä. Sitä esiintyy vain yhdessä paikassa maapallolla, Intiassa sijaitsevassa joessa. Joen monsuunisateet ovat voimakkaita ja liikuttavat joessa olevia kiviä niin, että niistä aikaa myöten hioutuu ovaalin muotoisia puikuloita.

Miten hoito vaikuttaa? * hiljentää ajatukset * rentouttaa syvällisesti * aktivoi aineenvaihduntaa * purkaa kehon ja mielen jännitteitä * avaa ja tasapainottaa kehon energiaväyliä * maadoittaa ja voimistaa kehoa * virkistää kehoa ja mieltä * aktivoi elämäniloa Hoito aktivoi ihmisen omaa tasapainotus- ja paranemiskykyä .

 

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on sokean intialaisen fysioterapeutin kehittämä puolen tunnin stressipesu. Siinä tuhatvuotiinen intialainen päähierontaperinne ja länsimäinen näkemys ihmisen fysiologiasta kohtaavat hedelmällisellä tavalla. Päähieronta on rauhallinen  läsnäolon ja  tehokkkaan, mutta lempeän kosketuksen keidas keskellä elämän kuhinaa.

Miten hoito vaikuttaa? Hoito on rentouttava ja sen vaikutukset kestävät 24-36 tuntia. Intialainen päähieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja luo edellytykset paremmalle verenkierrolle ja aivojen hapensaannille. Hoitotulos on kokonaisvaltaisesti erittäin rentouttava ja stressiä poistava.

 

Shindo® hoidot

Shindo on japanilainen itsehoito- ja hoitomenetelmä, joka auttaa sekä mielen että kehon tasapainon löytymisessä. Shindo pohjautuu vanhaan japanilaiseen tietämykseen, jota Sensei Kazuko Kuratomi on muokannut nykyajan tarpeita vastaavaksi. Shindosta on kehittynyt menetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, painantatekniikoita ja keskittymistä yhdistettynä tehokkaisiin venytyksiin sekä lämpimään kosketukseen ja tukeen. Samalla mielikin virkistyy ja muuttuu joustavaksi. Kokonaisvaltaisena ja yksinkertaisena menetelmänä se sopii kaikenikäisille ihmisille.

 

Share