Mandalatalo - Logo

Henkinen ohjaus – Roosa Okano

• Peilausta, läsnäolevaa kohtaamista, ohjausta henkisiin ja psyykkisiin ongelmiin.
• Tapaaminen voi sisältää keskustelun lisäksi ohjattua meditaatiota, tunnetyöskentelyä ja erilaisia somaattisia tai taideterapeuttisia harjoituksia.
• Myös etätapaaminen videoyhteydellä mahdollinen.
• Henkinen ohjaus ei korvaa terapiaa tai muita mielenterveyspalveluja, mutta toimii hyvin tukena tai vaihtoehtoisena keinona.
• Keskitytään läsnäoloon, kohtaamiseen ja kaiken hyväksymiseen sellaisenaan, mitä tunteita ja ajatuksia hetkessä nousee.
• Voidaan tarkastella myös todellisuuden nondualistista luonnetta suoran kokemuksen kautta, tietoisuutta, minuuden harhaa ja identiteetin rakenteita. Voidaan pyrkiä näkemään kaikenlaisten ajatusten, uskomusten ja todellisuutta hahmottavien filttereiden läpi.
• Annetaan alitajunnan, intuition ja kehon parantavan viisauden johdattaa.
• Tapaamiset ovat luottamuksellisia.

Olen käsitellyt syvällisesti traumojani, käynyt yhteensä neljä vuotta terapiassa, opiskellut psykologiaa ja henkisiä opetuksia, sekä harjoittanut mm. joogaa ja meditaatiota ainakin 10 vuoden ajan. Koin henkisen heräämisen 2013. Jonkin aikaa kestäneen täydellisen flowtilan, ”kuherruskuukauden” jälkeen upposin sielun pimeän yön syövereihin, ja kävin läpi rankan traumojen purkuprosessin ja identiteettirakennelmien hajoamisen. Koen yhä vapautumista tunteista, sekä syvenevää tietoisuuden avautumista ja oivallusta, joka ylittää ajan ja paikan, tarkastelijan ja tarkasteltavan, subjektin ja objektin, minut ja maailman. Ohjaan tästä pysyvästä läsnäolosta ja kokemuksellisesta ymmärryksestä käsin. Sama viisaus on meissä kaikissa. En tiedä elämästä sen enempää kuin kukaan toinenkaan, mutta voin välittää sen mitä pystyn, olla läsnä ihmisenä ihmiselle. Kaikki asiat ja tunteet ovat hyväksyttyjä, kanssani voi keskustella kaikesta.

50 € / 60 min
70 € / 90 min

Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -15%

Ryhmätapaamiset:

10 € hlö / 60 min
15 € hlö / 90 min
20 € hlö / 120 min

 

Mandalatalolla Henkistä ohjausta tekee

Roosa Okano

hieroja, intuitiivinen energia- ja äänihoitaja, taiteilija ja tapahtumajärjestäjä
Puh. 040 252 8397
ikivirtaus (ät) gmail.com

Share