Mandalatalo - Logo

Jooga

Jooga on Intiassa syntynyt, vuosituhansia vanha harjoitusmenetelmä kehon tervehdyttämiseksi, mielen rauhoittamiseksi ja Itsen löytämiseksi. Tervetuloa mukaan kokemaan sen vaikutukset!

“Anun jooga on eräänlainen turvasatama olipa takana tavallisen kiireinen työpäivä tai mieli syystä tai toisesta huolien täyttämä. Joogasta lähtee aina mieli ja keho rentoutuneena ja harjoituksen jälkeen maailma näyttää paremmalta – tai ainakin siedettävämmältä – paikalta.

Säännölliset joogaryhmät Mandalatalolla

Lempeä hathajooga maanantaisin klo 17.15-18.30 *14 krt
Lempeä hathajooga on monipuolista ja rentouttavaa koko kehon ja mielen harjoitusta, jossa pääpaino on rauhallisissa venytyksissä, kehon kuuntelemisessa ja oman luonnollisen hengityksen löytämisessä. Osa liikkeistä on hieman voimakkaampia, mutta rento tekeminen ja oleminen ovat pääsijalla. Mukana on myös auringontervehdyksiä ja erilaisia liikesarjoja, joiden avulla keho avautuu kokonaisvaltaisesti ja mieli rauhoittuu. Harjoitus purkaa tehokkaasti stressiä olemuksestasi. Ryhmä sopii niin aloittelijoille kuin aiemmin joogaa harjoittaneille.

Voimakasta joogaa keskiviikkoisin klo 17.15-18.45 *14 krt
Voimakas joogaharjoitus  haastaa kehoa ja lisää tietoisuutta omasta kehosta ja mielestä. Harjoitukset rakennetaan eri kerroilla jonkin erityisen teeman ympärille ja ne ohjataan yksityiskohtaisesti ja tarkasti. Asentojen linjaaminen on tärkeässä roolissa joogatunnilla ja opettaja käy avustamassa myös yksilöllisesti harjoittajia. Mukana on voimakkaita, staattisia seisomaliikkeitä, vahvoja istuma-asentoja ja ylösalaisia loppuliikkeitä. Välillä teemme myös restoratiivisia, rauhallisempia harjoituksia, joissa pysytään pidempään erilaisissa venytyksissä ja pyritään rentoutumaan syvästi. Ryhmä soveltuu aiemmin joogaa harjoittaneille, mutta myös joogaan vasta tutustuville. Jokainen tekee harjoitusta omalta tasoltaan ja asennoista on olemassa erilaisia vaihtoehtoja; opettaja huomioi kaikentasoiset oppilaat.

Kurssien hinta on 220 e/14 kertaa, maksun voi maksaa myös osissa niin erikseen sovittaessa. Myös lyhyempi 7 kerran puolikas kausi on mahdollinen, jos kurssi ei tule täyteen. llmoittautumiset ja lisätiedot: jooganopettaja Anu Maria Eerikäinen 040 7773236, anumaria  (ät)  mandalatalo.com. Jos kurssille jää tilaa, voit tulla mukaan satunnaisesti 17 euron kertamaksulla.

Lue myös blogihaastattelu Anu Mariasta.

Share

Ohjaajamme

Anu Maria Eerikäinen
puh. 040 777 3236
anumaria(ät)mandalatalo.com