Mandalatalo - Logo

Terapeuttinen hieronta

• Hoidossa keskitytään kehotuntemuksiin, sekä tunnustelemaan tunteita ja ajatuksia.
• Tarkoituksena on kosketuksen ja meditaation avulla päästä syvempään yhteyteen itsensä kanssa, ja saada tunteita liikkeelle ja vapautumaan.
• Hoitomenetelmä on yhdistelmä hierontaa, läsnäolevaa kosketusta, energeettistä työskentelyä, äänihoitoa ja mahdollisia muita menetelmiä.
• Kaikki hoidossa tapahtuu intuitiivisesti kuunnellen, mikä on tässä hetkessä asiakkaan parhaaksi.
• Tunteet varastoituvat traumoiksi kehoon, jos niitä ei tapahtumahetkellä koeta turvalliseksi kohdata ja tuntea. Traumat ilmenevät monenlaisina psykofyysisinä oireina, mm. hermoston yli- tai alivireys, univaikeudet, masennus, ahdistus tai muut mielenterveysongelmat, ruuansulatusvaivat, jännitys ja kireydet ympäri kehoa. Tarjoan turvallista tilaa ja mahdollisuutta kohdata tunteita, läsnäolevasti ja rakkaudellisesti kannateltuna.
• Hoidettavalla saa halutessaan olla kevyet vaatteet päällä, tai samoin kuin tavallisessa hieronnassa, vain käsiteltävä alue on paljaana ja muut alueet peitellään lämpimin pyyhkein.
• Taustalle laitetaan soimaan rauhallista musiikkia. Asiakkaalla on myös mahdollista tuoda omaa musiikkia kuultavaksi hoidon aikana, mikä voi lisätä terapeuttista vaikutusta, muistojen heräämistä ja omiin tunteisiin kosketuksen saamista.
• Pitempi hoitoaika takaa, että tunneprosesseille on aikaa ja tilaa.
• Suosittelen myös useampaa hoitokertaa, jolloin luottamus voi vähitellen kasvaa, ja syvempää vapautumista tapahtua.
• Ei korvaa lääketieteellistä hoitoa tai mielenterveyspalveluja. Mikäli tuntuu, että sinulla on voimakas ja akuutti mielenterveydellinen kriisitila, suosittelen ottamaan yhteyttä hyvinvointialueesi mielenterveyspalveluihin.

Minulla on omakohtaista kokemusta masennuksesta, ahdistuksesta, hermoromahduksesta, addiktioista, kroonisesta kivusta ja monenlaisista fyysisistä oireista, jotka kaikki ovat olleet traumaperäisiä. Olen käynyt henkisen heräämisen myötä sielun pimeän yön läpi. Se on ollut pitkä prosessi tunteiden kohtaamista, traumojen vapauttamista, varjotyötä, itsensä ja ihmisyyden kaikenlaisten puolien kohtaamista. Olen opetellut myötätuntoa, armollisuutta ja rakkaudellista hyväksyntää. Olen joutunut päästämään irti kontrollista ja antaumaan, sekä oppinut luottamaan elämään ja kehomme itseään parantavaan voimaan.

Olen elämäni aikana käynyt terapiassa neljä vuotta, jonka olen kokenut hyödylliseksi. Silti vielä tärkeämpää asioista puhumisen lisäksi on ollut tunteiden kokeminen suoraan kehollisesti, keskittymättä mielen tarinoihin liikaa. Silloin tunne-energiat pääsevät todella liikkumaan ja vapautumaan kehosta. Tämän oivalluksen myötä olen saanut inspiraation auttaa muitakin, ja kehitellä omaa hoitomenetelmää.

80 € / 90 min
105 € / 120 min

Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -15%

Mandalatalolla hierontaa tekee

Roosa Okano

hieroja, intuitiivinen energia- ja äänihoitaja, taiteilija ja tapahtumajärjestäjä
Puh. 040 252 8397
ikivirtaus (ät) gmail.com

Share