Mandalatalo - Logo

 

Maan valon syke – intuitiivinen hoito rummulla, äänellä ja energialla

Yksilöhoidot

Maan valon sykkeessä hoitaja   hoitaa intuitiivisesti käyttämällä omaa ääntään, rumpua, tiibeläistä kulhoa ja erilaisia kelloja sekä kanavoimalla energiaa ja koskettamalla. Myös hoitavat kivet ohjautuvat mukaan. Äänen ja energian  värähtelyt rentouttavat,tasapainottavat ja puhdistavat. Hoidon aikana hoidettava lepää hoitopöydällä tai patjalla lattialla tai niin halutessaan istuu tuolilla.

Ryhmähoidot

Ryhmähoidossa hoidettavat lepäävät patjoilla lattialla tai istuvat niin halutessaan tuoleilla. Hoito kanavoituu ryhmälle yhteisesti.  Hoidon kuluessa hoitaja käy lyhyesti jokaisen osallistujan luona. Aluksi ja lopuksi on tilaa sanallselle jakamiselle. Ryhmähoito tilattavissa omalle ryhmällesi alkaen 222 / 60 – 90 minuuttia.

Kaukohoito pakettina

Kaukohoitoon kuuluu kuva/kuvat mukaan kuvat mukaan ohjautuneista kivistä, äänite, jossa aluksi ohjausta hoidon vastaanottamiseen, sitten itse hoito ja lopuksi vielä ohjaus palaamiseen sekä lyhyt teksti hoidon aikana mahdollisesti esiin nousseista havainnoista. Äänitteen kokonaispituus on 15 – 25 minuuttia. Se on juuri sinulle henkilökohtaisesti ohjautunut hoito, jota voit kuuunnella uudestaan ja uudestaan niin kauan kuin se tuntuu oikealta.

 

 

 

 

 

 

 

Share

Hoitaja

Katja Holopainen
050 5273464
katjaherttajohanna@mandalatalo.com

Hinta & kesto

Yksilöhoito 88 euroa   lähinä tai zoomin kautta / n. 90 minuuttia (kokonaiskesto alku- ja loppukeskusteluineen)
Ryhmähoito 22  euroa / 90 minuuttia lähinä tai etäyhteydellä
Kaukohoito pakettina 70  euroa