Mandalatalo - Logo

Vuokraa Neurosonic rentoutuspatja

Palaudu ja energisoidu oman kodin rauhassa

Vuokraa patja kotiisi jolloin koko perhe hyötyy! Toimitamme laitteen kotiovelle ja perehdytämme sen käyttöön. Maksun voit suorittaa kortilla toimituksen yhteydessä tai laskulla etukäteen. Alk. 14,30€/vrk!

 

Värähtely auttaa palautumaan

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonicin rentoutusmenetelmä ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

 

Neurosonic ohjelmat

Neurosonicin eri ohjelmat toimivat niin palautumiseen, rentoutukseen kuin aktivointiin. Voit tutustua ohjelmiin täällä.

 

Neurosonic-teknologia

Suomessa kehitetty Neurosonic-teknologia on tarkoitettu kohentamaan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Teknologian vaikutus perustuu värähtelyyn, mikä aktivoi aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, ja ohjelmasta riippuen joko rauhoittaa tai aktivoi kehoa.

Vibraatio kohdistetaan koko kehoon yhtäaikaisesti tai erikseen haluttuihin kehon osiin. Värähtely etenee syvälle kehon kudoksiin aiheuttaen nesteissä ja kudoksissa myötävärähtelyä, jonka vuoksi menetelmä eroaa täysin perinteisistä hierovista tuotteista.

Käyttö- ja turvallisuusohjeet

 

Hinnasto

Jyväskylä ja lähialueet 135 €/viikko, 220 €/2 viikkoa, 310 €/3 viikkoa, 400 €/4 viikkoa.

Toimitus ja nouto:
• 20 – 40 km Jyväskylästä + 20 € kuljetuksesta (ellei sovita noutona)
• 41 – 60 km Jyväskylästä + 40 € kuljetuksesta (ellei sovita noutona)

Kysy tarvittaessa maksun pilkkomisesta.

Toimituksen yhteydessä allekirjoitamme vuokrasopimuksen, jonka saat etukäteen sähköpostiisi luettavaksi.

Laite on vuokrattavissa tarvittaessa myös päiväkohtaisesti, esim. TYHY-päiviin tai kokouksiin, kysy tarjous!

Hinnat sisältävät Neurosonicin uusinta, entistäkin tehokkaampaa värähtelyteknologiaa edustavan Wave-mobiilipatjan, Sennheiserin laadukkaat kuulokkeet, joiden avulla voit sulkeutua omaan, rentouttavaan maailmaasi hoidon ajaksi, sekä tabletin jolla laitetta ohjataan. Halutessasi saat mukaan myös tyylikkään matalamman tai korkeamman lämpömuovautuvan tyynyn. Mobiilipatja on helppo sijoittaa esimerkiksi sängyn päälle hoidon ajaksi ja helppo myös varastoida puoliksi taitettavuuden ansiosta. Selkävaivaisen kannattaa kuitenkin valita paikka, jossa patja saa olla koko vuokra-ajan, koska se painaa 21,5 kg. Paikan on oltava pehmeä.

Silloin kun laite ei ole vuokralla teemme myös yksittäisiä hoitoja, joissa valjastamme mielen voiman hypnoosilla samaan aikaan kun värähtely auttaa kehoa rentoutumaan ja olemaan vastaanottavaisempi suggestioille. Käymme keskustelun tilanteesta johon haluaisit apua ja hypnoosin tueksi otamme rentouttavan ohjelman, jonka kesto on 20 minuuttia. Kaikekseen aikaa on hyvä varata tunti. Hypnoosista saat mukaasi äänitteen.

Keskustelu + hypnoosi + rentouttava Neurosonic-ohjelma: 80 €


Maiju Nurmesniemi

Puh. 045-783 11 840
maiju(ät)mandalatalo.com

 

 

 

Share

Maiju Nurmesniemi

Puh. 045-783 11 840

maiju(ät)mandalatalo.com