Mandalatalo - Logo

Valon kosketus – terapia

 

Valon Kosketus -hoito kohottaa asiakkaansa energiatasoa sydämen kautta virtaavalla korkeavärähteisellä valolla.

Valo sisältää korkeamman ja pyhän rakkauden, rauhan ja hyväksynnän läsnäolon ja auttaa siten hoidettavaa rentoutumaan syvällisesti.

Hoidon aikana energiajärjestelmästä purkautuu pois jännityksiä, stressiä ja tunnepatoutumia. Nämä haittaavat ihmisen kehon ja mielen palautumista levolliseen ja virtaavaan olotilaan, jossa parantuminen tulee mahdolliseksi.  Hoitaja ohjaa sumuisen ja kipeän energian pois kehosta energiakanavien, keskuksien ja valokehon järjestelmien kautta. Hoidossa tulee kehotuntemuksia kun soluinformaatiosta purkautuu tunne- ja muistijälkiä. Hoitaja auttaa  hoidettavaa avautumaan eheytymisprosesseihin. Valo, jota hoitaja välittää olemuksensa kautta vahvistaa hoidettavan energiarakenteita, kohottaa ja avaa chakrojen toimintaa ja sydäntietoisuutta.

Valon Koskettaessa ihmistä, alkaa aurassa näkyy monenlaisia muutoksia: vanhat ja raskaat rakenteet ovat hävinneet ja värit kirkastuneet. Suuri muutos näkyy sydänalueen avautumisena ja kristallimaisen valon virtauksena läpi koko valokehon. Sen seurauksena valo pääsee virtaamaan fyysisen kehon solutasolle ja näin koko fyysinen olemus kevenee.

Transformaatio tarkoittaa muutosta, kirkastumista ja avautumista ihmisen tietoisuudessa ja energiarakenteissa. Transformaation edetessä aivoissakin tapahtuu integroitumista – vasen ja oikea aivolohko ja aivojen eri tasot toimivat paremmin yhteen, samoin ihmisen intuitio ja aistiherkkyys paranee ja myötäelämisen kyky kehittyy.

Yhteys kehon eri osiin ja kehon tiedostamiseen herkistyy. Transformaation kautta ihmisen tietoisuuden painopiste siirtyy ulkoisesta sisäiseen, jolloin opitaan aistimaan materiaalisen maailman taustalla ja sisällä olevaa henkistä valomaailmaa, sen energioita ja ymmärtämään siihen liittyvää informaatiota.

Transformaatio on kirkastumisprosessi, jossa energiataso kohoaa, ihmisen ego antautuu sielutietoisuudelle ja Itselle. Ihmisestä tulee prosessin edetessä valotyöntekijä, joka tuntee onnellisuutta ja iloa palvellessaan kokonaisuutta ja tehdessään asioita, jotka lisäävät hyvän kehitystä maailmassa. Prosessin aikana nousee aluksi esille monenlaisia vaivoja, jotka johtuvat alitajunnan puhdistumisesta ja monien vaivojen paranemisesta valon lisääntyessä olemuksessa. Vähitellen ihminen keventyy, solut uudistuvat ja elämä virtaa vapaasti

Hoitokuvaus

Lähihoito tapahtuu henkilön levätessä hoitopöydällä huovan alla. Hoitoon kuuluu myös alku- ja loppukeskustelu ja ohjausta ja vuorovaikutusta hoidon aikana. Usein hoito tapahtuu hiljaisuudessa rentouttavan musiikin soidessa taustalla. Katjan kautta tuleva Valon kosketus ohjautuu toisinaan myös hoitavaksi ääneksi, lauluksi ja runomittaiseksikin sanakanavoinniksi. Myös rumpu sekä koshi-kellot saattavat ohjautua hoitoon mukaan.

Hoidon jälkeen on hyvä myös levätä ja antaa itselleen aikaa palautua sekä juoda runsaasti, mikä auttaa kehoa uudistumaan.

Jos asiakkaasta purkautuu pois paljon stressiä ja tunnepatoutumia, saattaa hoidon jälkeisinä päivinä ilmentyä paranemisoireita, esimerkiksi kipua jaloissa tai käsissä, väsymystä, viluttamista ja lisääntyvää unentarvetta. Tunneherkkyys lisääntyy myös ja silloin on tärkeää antaa tunteiden virrata tiedostaen ja sallien itsensä ymmärtää niiden syitä. Parin päivän kuluttua hoidosta olo onkin keventynyt ja hyvä.

Kaukohoidossa saat aina henkilökohtaisen video-ohjauksen hoidon vastaanottamiseen, yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti ohjautuvia äänitteitä ja/tai videoita sekä juuri Sinulle kanavoituvaa tekstiä. Jokaisesta kaukohoidosta saat itsehoitovälineitä ja  voit ottaa hoitoa vastaan ja käyttää saamiasi työkaluja niin pitkään  kuin se tuntuu hyvälle .

 

 

 

Share

Hoitaja

Katja Holopainen
050 5273464
katjaherttajohanna@mandalatalo.com

Hinta & kesto

Lähihoito  88 euroa  / n. 90 minuuttia (kokonaiskesto alku- ja loppukeskusteluineen)

Mandalatalolla tai Myllyjärvellä

Kaukohoito 66  euroa

3 kaukohoidon sarja

160 euroa