Mandalatalo - Logo

Soivat symbolit – 12 chakran sateenkaarimeditaatio etänä ja lähinä Helsingissä ke 27.3. klo 18.30 – 20

Meditaatiossa matkataan läpi 12 chakran sateenkaaren maatähdestä tähtiporttiin tasapainottavaien symbolien ja oman äänen avulla. Et tarvitse erityistaitoja osallistuaksesi. Symbolit, joiden kanssa meditaatiossa työskennellään eivät ole sidottua mihinkäään tiettyyn henkiseen tai hengelliseen suuntaukseen. 12 chakran järjestelmä järjestelmien joukossa- sen avulla voimme tutkia omaa olemustamme energiakeskusten näkökulmasta.
Symbolien ja äänten yhdistäminen mukailee vapaasti Henna Salorannan taannoisessa koulutuksessa tarjoamaa kaavaa, mutta meditaatioon ohjautuu myös hetkessä kanavoituvaa sisältöä.
Matkaoppaana sateenkaarimatkalla Hertta Holopainen, luova energia-auttaja, valovalmentaja, ääni- ja energihoitaja, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kokonaisvaltaisesta hoitavasta työskentelystä äänen, energian ja läsnäolevan kosketuksen parissa.
Mukaan paikan päälle Vuosaareen mahtuu 8 osallistujaa, etänä pääset mukaan suorana ja/ tai jälkikäteen sähköpostiin saatavan äänitteen kautta.Myös kaikki paikallaolijat saavat äänitteen sähköpostiin harjoitukseen palaamista varten.
Ilmoittaudu mukaan Hertalle katjaherttajohanna@gmail.com 050 527346. Saat tarkemmat osoitetiedot ja saapumisohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.
Osallistumismaksu 33 euroa maksetaan paikanpäällä kortilla tai Mobilepaylla numeroon 050 5273464 tai tilille FI84 5157 3720 0116 38 viestillä soivat symbolit. Jos taloustilanteesi on heikko ja tunnet, että tässä voisi olla sinulle jotain voit maksaa 3 X 11 euron kuukausierissä.
Share