Mandalatalo - Logo

Sinulle, jota Reiki Kutsuu syvemmälle – Reiki II – yksilövalmennus etä/hydridi

Tämä valmennus on Sinulle, joka olet käynyt Reiki I – kurssin ja tunnet sisimmässäsi kutsun jatkaa matkaa syvemmälle .

Reiki II- yksilövalmennukessa kuulostellaan Reikin todellisuutta omassa elämässä, saadaan Reiki II – aktivoinnit, tutustutaan Reikisymboleihin, niiden kanssa työskentelemiseen ja kaukohoitamisen monipuolisiin mahdollisuuksiin. Usui Tibetan Reiki II :n perussisältöjen ohella tämä valmennus on niin tahtoessasi myös voimallinen henkilökohtainen kasvumatka syvien kysymysten ja oman intuitiosi äärelle.

Tämä valmennus alkaa ilmoittautumalla Reiki Master Hertta Holopaiselle katjaherttajohanna@gmail.com. Aloitat valmennuksen  videoiden ja kirjallisen materiaalin kera omaan aikaasi omassa paikassasi; viestiyhteydessä opettajan kanssa. Etenet sähköpostipaketti kerrallaan ja eteenpäi jatketaan vasta, kun tunnet olevasi valmis seuraavaan vaiheeseen. Kuitenkin niin, että kokonaisuus tulisi läpikäytyä vuoden kuluessa aloittamisesta. Valmennuksen edettyä aktivointivaiheeseen sovitaan henkilökohtainen 1,5 – 2 h :n livetapaaminen joko Zoomissa tai lähinä Jyväskylässä. Liven jälkeen kurssi jatkuu etänä videoiden ja energiaharjoitusten parissa.

Valmennuksen hinta on 333 euroa ja se voidaan maksaan 1- 10 korottomassa erässä.

 

 

 

Share