Mandalatalo - Logo

Aktivoi energiasi – Reiki I – yksilövalmennus etänä/ hydridinä alkaa kun on sinun aikasi

Aktivoi energiasi – Reiki I – kurssi yksilövalmennus videokurssina ( etä/hydridi) alkaa silloin kun ilmoittaudut mukaan

 

Aktivoi energiasi – Reiki I – kurssi yksilövalmennus videokurssina ( etä/hydridi) alkaa silloin kun ilmoittaudut mukaan

Reiki on jokaisen opittavissa oleva kosketus- ja energiahoitomuoto, jossa hoitaja välittää parantavaa energiaa käsiensä kautta menettämättä omaa voimaansa. Reiki -peruskurssilta saat elinikäisiä työkaluja niin itsehoitoon, henkiseen kasvuun kuin lähimmäistesi auttamiseen. Reikillä on annettavaa niin sinulle, jolle jonkinlainen energialla hoitaminen on jo tuttua  kuin sinulle jolle kaikki energia-asiat ovat vielä uusia.  Tämä valmennus tarjoaa sinulle  Usui Tibetan Reiki I – kurssin sisällön omaksumisen lisäksi matkan oman itsesi äärelle .

Tämä kurssi alkaa silloin, kun on sinun aikasi aloittaa ; ilmoittaudut vain Katjalle katjaherttajohanna@gmail.com ja saat sähköpostin kautta pääsyn katsomaan kurssivideoita ja tekemään kokemuksellisia harjoituksia omaan aikaasi omassa paikassasi ja voit käydä open kanssa keskustelua viesteitse. Saat myös kirjallista materiaalia tulostettavaksi/ koneellesi tallennettavaksi. Kun kurssisi on edennyt siihen vaiheeseen, että on Reiki I – aktivoinnin aika, sovitaan oma henkilökohtainen zoom – tapaaminen  (1,5 h)jolloin saat aktivoinnin ja opettelemme hoitamista ja voimme keskustella juuri sinulle mieleen nousevasta livenä. Hydridiversiossa tämä henkilökohtainen tapaaminen voidaan sopia myös lähitapaamiseksi Jyväskylässä. Tämän henkilökohtaisen vaiheen jälkeen jatkat vielä kurssia videoiden parissa ja viestiyhteydessä. Ja kurssin lopuksi sovimme vielä toisen 1.5.tunnin tapaamisen skypellä tai lähinä.

Ilmoittaudu mukaan Reiki Master Hertta Holopaiselle, kun on sinun aikasi katjaherttajohanna@gmail.com tai 050 5273464

Hinta: 222 euroa / Kertaajan hinta ( sisältäen yhden 1,5 tunnin livetapaamisen  111 euroa ( ilman live-tapaamisia 66 euroa )

Kurssimaksun voit maksaa 1 – 8 korottomassa erässä.

 

 

Share