Mandalatalo - Logo

Reiki 1-kurssi lähiopetuksena

Reiki I-kurssi

18.-19.5. klo 10-16 (tarvittaessa 17).

Mandalatalolla Jyväskylässä

Hinta 222€, omien oppilaideni kertaus pelkällä 10€:n ovimaksulla, saman linjan kertaajat puoleen hintaan.

Reiki 1 on monelle lähtölaukaus syvempään henkiseen työskentelyyn ja energiamaailman kokemiseen – näin oli myös omalla kohdallani joskus 15 vuotta sitten. Reikikurssin avulla saamme turvalliset ja käytännönläheiset työkalut niin oman itsen hoitamiseen kuin myös esimerkiksi lähipiirin tai asiakkaiden hoitamiseen.

Kurssin sisältö

Kurssilla käydään Reikin historiaa lyhyesti ja eräänlaisia ”henkisyyden aakkosia”, mutta muutoin kurssi on varsin käytännönläheinen eli opettelemme energiahoitamista ja suoritamme Reiki I-viritykset, joilla Master aktivoi/vahvistaa oppilaan kyvyn toimia Reikienergian kanavana. Kurssista saa virallisen Usui Reiki Ryoho-todistuksen.

Ryhmäkoko pidetään pienenä jolloin omien kokemusten jakamiseen on enemmän tilaa ja turvaa.

Palaute edelliseltä kurssilta:

”Pitämäsi reikikurssi oli aivan mieletön! Oli mukava, kun meitä oli niin vähän jolloin kaikki pääsi kertomaan rauhassa hieman omaa tarinaansa sekä pääsimme keskustelemaan avoimesti ja kysymyksillekin oli hyvin tilaa. Kurssilla tuli kaikki tarpeellinen sekä vähän extraakin, joten erittäin kivaa oli! Oli myös ihana päästä harjoittelemaan hoitojen tekemistä 😍 Sain kurssista paljon irti ja nämä saadut (sekä jo olemassaolevat 😉) taidot tulevat kyllä käyttöön! Mielestäni myös Mandalatalo paikkana oli rauhallinen sekä tunnelmallinen paikka pitää kurssi. Kiitos siis sinulle Maiju, olit huikea opettaja sekä muutenkin ihmisenä olet aivan ihana! ❤️

-Essi  ”

Oppaanasi on Mikao Usuin-linjan Reiki Master, NLP-Master ja n. 20:n vuoden henkisen tien kulkija ja sen eri polkujen tutkija Maiju ”Nueme” Nurmesniemi, 45-v https://www.mandalatalo.com/ihmiset/maiju-nurmesniemi/ .

Ilolla, innolla ja syvällä kunnioituksella otan vastaan Sinut, joka kuulet Reikin kutsun!

Laita viestiä tai soita!

Maiju@mandalatalo.com

Whatsapp/tekstari: 050 438 7074

Puhelut: 045 783 11840

PS: Meillä käy myös smartum, e-passi ja Edenred.

Share