Mandalatalo - Logo

Asger Lorentsenin kirjat

Sydämen parantava valo

Asger Lorentsenin ensimmäinen suomennettu kirja, sekä käsikirja sydämen syvään parantamiseen.Siinä käydään läpi ihmisen henkisen sydämen kehittymistä inkarnaatioiden ketjussa, sitä miksi sydänkeskus sulkeutuu, miten sitä jälleen herätetään ja elävöitetään, sekä miten voidaan parantaa sen traumoja ja raskaita tunteita – yksinäisyyttä, surua, pelkoa, kaipausta, syyllisyyttä, arvottomuuden tunteita ym.

Kirja erittelee erilaisia parantamisen keinoja, fyysisen tason, eteerisen, mentaalisen ja niin edelleen, sekä esittelee tarkemmin sellaisia, joihin kirjoittaja itse on päätynyt. Hän antaa myös esimerkkejä siitä, miten näitä menetelmiä voi itse käyttää omassa eheytymisessään.

Sydämen parantava valo valittiin vuoden rajatietokirjaäänestyksessä v. 2007 sijalle 2.

Hinta 26 € +lähetyskulut

 

Ihmisen Sisäiset Maailmat

Asger Lorentsenin ”Ihmisen sisäiset maailmat” -kirja on perusteos ihmiskunnan näkymättömistä yhteistyökumppaneista ja auttajista: enkeleistä, henkioppaista, mestareista, tähteläisistä ja Suuresta Valkoisesta Veljeskunnasta, josta käytetään myös nimitystä Hierarkia. Kirjassa selvennetään useita henkisiä peruskäsitteitä, kuten sielu, henki, chakrat, aurat, intuitio, monadi, tietoisuuden kasvu, seitsemän sädettä, henkinen kehitys ja Suuri Suunnitelma. Kirja kuuluu Mysteerikoulun tason 1 oppimateriaaleihin.Ihmisen sisäiset maailmat -kirja selittää suurten viisaiden näkemyksiä ja ajatuksia nykyajan henkiselle etsijälle soveltuvalla kielellä ja selkeillä termeillä.

Alkuperäinen tanskankielinen teos on julkaistu vuonna 1992, viimeisin painos 2007 ja sitä on jo nyt myyty yli 10.000 kpl.

Hinta 30 € +lähetyskulut.

 

Tähti-ihmiset ja enkeli-ihmiset

Hinta 33 € (sis. alv 9%) + lähetyskulut

Share

Tilaukset

S-postitse: sirkka(ät)mandalatalo.com
tai Sirkka Liias-Heikkinen, puh. 050 381 7440.