Mandalatalo - Logo

SHINDO -rentoutusvenyttelyt

 

Shindo on japanilainen itsehoito- ja hoitomenetelmä, joka auttaa sekä mielen että kehon tasapainon löytymisessä. Shindo pohjautuu vanhaan japanilaiseen tietämykseen, jota Sensei Kazuko Kuratomi on muokannut nykyajan tarpeita vastaavaksi. Shindosta on kehittynyt menetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, painantatekniikoita ja keskittymistä yhdistettynä tehokkaisiin venytyksiin sekä lämpimään kosketukseen ja tukeen. Samalla mielikin virkistyy ja muuttuu joustavaksi. Kokonaisvaltaisena ja yksinkertaisena menetelmänä se sopii kaikenikäisille ihmisille.

SHINDO® rentoutusharjoitukset

Kuusi tehokasta ja helposti opittavaa meridiaanivenytystä vaikuttavat kehon kaikilla tasoilla antaen voimia arjessa elämiseen. Venytyksissä yhdistyvät hengitys, liike ja luonnollinen keskittyminen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Harjoitusten avulla opimme tunnistamaa kehon ja mielen jännitystiloja ja poistamaan niitä. Venytyksiä voi tehdä yksin tai ryhmässä toisen tukemana. Harjoittelussa kukin saa edetä omien voimavarojensa mukaan kuitenkin itsensä haastaen.

 

 

SHINDO® hoitoillat

Hoitoiltojen teemana ovat perusvenytykset sekä yksin että parin kanssa. Opetellaan helppoja ja turvallisia itsehoitotekniikoita. Yhdessä tekeminen ja toisen tuki lisäävät innostusta harjoitteluun ja kannustaa shindon lämpimän asenteen soveltamista arjessa. Illat sopivat kaikenikäisile.

Share

Ohjaajat

Sirkka Liias- Heikkinen

050 381 7440

sirkka@mandalatalo.com