Mandalatalo - Logo

Maan valon syke – valonvoimaseremonia Helsingissä ti 26.3. klo 18 – 20 ( myös etänä ja omaan aikaasi )

Maan valon syke on ryhmä(kauko)hoitoa, valovalmennusta, meditaatiota hetken voimasta ammentaen. Seremonian aikana voit levätä makuulla tai istua. Intuitiotasi seuraten saatat myös päätyä jalkeille ja/tai liikkumaan, tanssimaan, laulamaan ja tuottamaan ääntä.
Maan valon syke on seremoniallinen hoitava tila, johon tavalllaan avataan uusia huoneita tai alkoveja täydenkuun tienoilla . Tähän tilaan voit astua lähinä Vuosaaressa, etänä livenä ja myös omaan aikaasi, omassa paikassasi ja tahtoessasi myös uudelleen palaten sähköpostiisi jälkikäteen tulevan valonvoimapaketin ( sis, äänitteen kuvia, videota ) avulla.
Jokainen seremonia on oma erillinen kokonaisuutensa ja samalla osa vuodenkiertoa.
Luova energia-auttaja Hertta Holopainen https://www.mandalatalo.com/ihmiset/hertta-holopainen/toimii parantamisen kanavana ja tilan pitäjänä intuitiivisesti käyttämällä omaa ääntään niin laulullisesti kuin sanallisestikin sekä erilaisia hoitavia soittimiä kuten rumpua, tiibetiläistä kulhoa, kristallimaljoja ja koshikelloja.
Jokaiseen seremoniaan ohjautuvat mukaan myös hoitavat kivet. Äänen ja energian värähtelyt rentouttavat,tasapainottavat ja puhdistavat, aktivoivat oman olemuksemme parantavia voimia kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.
Seremoniallisessa tilassa merkitykset tiivistyvät ja symbolinen ja konkreettinen yhdistyvät henkilökohtaiseksi kokemukseksi yhdessä ryhmän kanssa yli ajan ja paikan.
Seremoniallisen tilan avaaminen ja uusien huoneiden luominen tapahtuu täydenkuun tienoilla ja tämän luomisen jälkeen huoneet ovat palattavissa ja sisään astuvissa äänitteen ja intention avulla mistä tahansa kohdasta aikaa. Jokaisella palaamiskerralla jotain uutta avautuu.
Luomisessa paikan päällä mukana olevilla mahdollisuus keskustella ja jakaa kokemuksia aluksi ja lopuksi vapaasti. Valonvoimapakettiin äänitetään vain noin tunnin kanavoitu ääni – ja hiljaisuusmatka.
Mukaan mahtuu 7 osallistujaa
Ilmoittaudu mukaan Hertta Holopaiselle katjaherttajohanna @gmail.com
tai viestillä / whatsappilla numeroon 050 5273464. Saat tarkemman osoitteen ilmoittautumisen yhteydessä.
Oviraha/ kertamaksu 11/ 22 / 33 voit maksaa joko Mobilepaylla numeroon 0505273464, tilille FI3955420650002268 viestiksi Maan valo tai paikan päällä käteisellä, huom varaa tällöin tasaraha.
( 11 vähissä varoissa olevan hinta / 22 normaali hinta / 33 isompi hinta, jos tahdot antaa extratukea )
Tiistaina 26.3. klo 18 – 20 (paketti spostiin viimeistään 27.3. klo 18)
Share