Mandalatalo - Logo

Läsnäolon voima rakkauselämässä la-su 18.-19.1. klo 11-16

Tervetuloa tuulettamaan ajatuksia parisuhteesta ja seksuaalisuudesta. Tutustumme erityisesti maskuliinisen seksuaalienergian erilaisiin ilmentymismuotoihin ja siihen, kuinka parisuhdetta ja rakkauselämää haittaavat energiat voidaan muuntaa harmonisemmiksi sekä molempia kumppaneita kohottaviksi.

Tutustumme esimerkiksi siihen, kuinka ylikorostunut seksuaalienergia vaikuttaa miehen ennenaikaaseen laukeamiseen. Tätä ongelmaa voidaan muuntaa vahvistamalla sydänten välistä yhteyttä kumppanien välillä erilaisten menetelmien ja harjoitusten avulla. Feminiinisen energian ongelmakohtia ovat mm. vaikeus antautua ja rentoutua, ”täydellisen” orgasmin tavoittelu…

Kurssin ensimmäinen päivä on keskusteleva ja teoreettisempi, myös sinkuille sopiva, toisena päivänä teemme läsnäolo- ja pariharjoituksia vaatteet päällä. Huom! Kurssilla ei harrasteta seksiä eikä kurssia ole tarkoitettu kriisissä oleville pareille. Kurssin tarkoitus on syventää ymmärrystä niin miehen kuin naisen energeettisistä ominaispiirteistä ja vahvistaa jokaisen suhdetta itseen.

Launtaipäivän hinta on 70€ /hlö. Klo 11-16. Sunnuntaipäivä klo 11-16 hinta erikseen on 70€/hlö.

Molemmat päivät yhteensä 125€/hlö. Kahden päivän kurssimaksu on mahdollista suorittaa kahdessa osassa.

Kurssinvetäjinä toimivat
Antti Häyhä
Reiki Seichem Master, Spiritual Therapist, Intuitiivinen parantaja ja kouluttaja
Mandalatalo, Jyväskylä

Maiju Nurmesniemi
Reiki Master, ravintoneuvoja
Mandalatalo, Jyväskylä

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset:
Antti // 040 7293416, antti(ät)mandalatalo.com

Share