Mandalatalo - Logo

Ykseys ja mielenrauha -kurssi

 

Ykseyden kurssi auttaa tulemaan tietoiseksi Ykseyden ja Rakkauden tilassa olemisesta. Kurssiin kuuluu kymmenen kurssipäivää, joiden aikana huomaamme olevamme yhtä rakkauden ja mielenrauhan kanssa.

Kurssitapaamiset ovat noin kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 10-14. Päivä sisältää tauon klo 12-12.30.  Kurssipaikka on Mandalatalo.

Ykseyden kurssi on tarkoitettu sinulle, joka tunnet sydämessäsi kaipuuta rakkauteen ja rauhaan. Tämä riittää ja kurssille osallistumiseen ei ole mitään muita edellytyksiä.

Kurssilla käydään läpi mm. mielen esteteistä vapautuminen, mielen ja sydämen ykseys, anteeksianto, luottamus, myötätunto, ihmissuhteet, maailman uni ja harha sekä siitä herääminen, mielen rakenne ja universaali rakkaus. Opimme myös lisää henkisen avautumisen mukanaan tuomasta herkistymisestä, intuition avautumisesta ja meditaatiosta.

Kurssipäivät sisältävät alustuksen kunkin kerran aiheesta ja harjoituksia oman henkisen avautumisen tueksi. Jokaisella kerralla tehdään ohjattu avausmeditaatio ja erilainen ykseysmeditaatio. Kurssilla annettavat kotitehtävät tukevat etenemistä mielen hiljaisuutta kohti.

Tätä Ykseys-kurssin nimellä syntynyttä kurssia olen pitänyt jo lähes kymmenen vuoden ajan. Nyt mukana on täysin uudistuneet meditaatiot ja sisällöt. Jos olet käynyt aiemmin Ykseys-kurssin, voit osallistua kertaajana puoleen hintaan ja päivittää uusia harjoituksia ja meditaatioita.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan ykseydessä.

Tällä hetkellä ei ole alkavia Ykseys ja mielenrauha -kursseja tulossa.

 

www.kirsiniemela.fi

Share

Kouluttaja

Kirsi Niemelä

040 5384927

kirsi(at)mandalatalo.com