Mandalatalo - Logo

Ykseys-kurssi

eli oivalluksia ykseydessä

Nyt on mahdollisuus osallistua myös yksittäisiin Ykseys -kurssin päiviin.

Ykseys -kurssi auttaa tulemaan tietoiseksi Ykseyden ja Rakkauden tilassa olemisesta. Kurssiin kuuluu kymmenen kurssipäivää, joiden aikana huomaamme vähitellen olevamme yhtä Rakkauden/Rauhan/Ilon/Korkeimman kanssa.

Kurssitapaamiset ovat noin kerran kuukaudessa lauantaipäivinä klo 10-14. Päivä sisältää tauon klo 12-12.30.

Ykseys on koko olemisen perusta. Sen kautta on mahdollista oivaltaa Ykseys itsesi ja kaikkialla olevan Jumaluuden kanssa.

Ykseyden kurssi on tarkoitettu sinulle, joka tunnet sydämessäsi kaipuuta Rakkauteen ja Rauhaan. Tämä riittää ja kurssille osallistumiseen ei ole mitään muita edellytyksiä.

Kurssilla käydään läpi mm. mielen esteteistä vapautuminen, mielen ja sydämen ykseys, anteeksianto, luottamus, myötätunto, ihmissuhteet, maailman uni ja harha sekä siitä herääminen, mielen rakenne ja universaali rakkaus. Opimme myös lisää henkisen avautumisen mukanaan tuomasta herkistymisestä, intuition avautumisesta ja meditaatiosta.

Kurssipäivät sisältävät alustuksen kunkin kerran aiheesta ja harjoituksia oman henkisen avautumisen tueksi. Jokaisella kerralla tehdään ohjattu avausmeditaatio ja erilainen ykseysmeditaatio. Kurssilla annettavat kotitehtävät tukevat etenemistä mielen hiljaisuutta kohti.
Lämpimästi tervetuloa kokemaan ykseydessä.

 

Ykseys -kurssipäivät ovat toistaiseksi tauolla. Tiedostele alkavista ryhmistä tai vastaavista päivistä.

 

Vapaaoppilaana YKSEYS -kurssille?

YKSEYS -kurssille on mahdollista osallistua vapaaoppilaana, jolloin osallistuminen maksaa  5 e/ kurssipäivä. Vapaaoppilaspaikka myönnetään taloudellisin ja sosiaalisin parustein ja sitä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot lyhyesti tilanteestasi. Jätä hakemus Kirsille ilmoittautumisen yhteydessä.

Ykseys on kaikilla. Kun on syvä kaipaus ja pyrkimys, mikään ei ole esteenä. Vain mielesi voi olla este.

 

www.kirsiniemela.fi

Share

Kouluttaja

Kirsi Niemelä

040 5384927

kirsi(at)mandalatalo.com