Mandalatalo - Logo

Ravinnon voima on valtaisa – niin hyvässä kuin pahassa.
Luennolla käymme läpi ravitsemuksen perusasioita. Miksi tulla luennolle, jossa puhutaan perusasioista? Juuri siksi, että suurimmalla osalla ihmisistä juuri perusasiat eivät ole kunnossa tai ainakin ne vaatisivat päivitystä.
Monesti kiireinen arki vie mennessään ja silloin yksinkertaisimmatkaan asiat eivät meinaa pysyä mielessä. Lisäksi ajattelemme yleensä aina kaikkia muita ensin, vaikka tärkeintä olisi ajatella itseä! Sinä olet tärkein! Jos sinä et ole kunnossa, et jaksa huolehtia myöskään rakkaimmistasi.
Ole paras versio itsestäsi! Luennolla saat ymmärrystä mm. verensokeritasapainon merkityksestä, kehon tulehduksellisuutta ruokkivista tekijöistä, suoliston merkityksestä jne. Lisäksi saat helppoja ja yksinkertaisia vinkkejä ja ohjeita suoliston hoitoon, immuniteettiin, energiaan ja uneen – unohtamatta painonhallintaa!
Miia:
Olen funktionaalinen ravintoterapeutti ja toiminut alalla yli 12 vuotta. Olen nähnyt tänä aikana laajasti, millaisten terveyteen liittyvien asioiden kanssa ihmiset taistelevat. Tiedän kokemuksesta, miten helposti elämä alkaa ohjaamaan meitä kohti huonoja valinoja ja siten viemään meitä kohti uupumusta ja huonoa oloa.
Vuosien kokemuksen perusteella voin sanoa, että suurin osa ihmisistä unohtaa tai ei ole tietoinen siitä, kuinka tärkeää meille on oikea ravinto. Ravinnosta ja sen voimasta puhuminen ja siitä tietoisuuden levittäminen on minulle sydämen asia. Olen nähnyt tässä ammatissa, kuinka huikeita tuloksia voidaan saavuttaa, jos ihminen on valmis muutokselle. Tämä tieto ja kokemus antaa minulle uskoa, voimaa ja luottamusta siihen, että teen oikeaa asiaa täydestä sydämestä. Haluan auttaa juuri sinua voimaan paremmin!
Ravintoainemittaus:
Ennen luentoa on mahdollisuus ravintoainemittaukseen. Mahdolliset ravintoainepuutokset vitamiini- tai hivenainetasoissa, epätasapaino suolistossa tai pH tasapainossa ovat avaimia ymmärrykseen kehon mahdollisiin oireiluihin. Mittauksen jälkeen myöhemmin sovittavana ajankohtana saat yksilöllisen tulkinnan tuloksistasi sekä ohjeet, miten lähteä korjaamaan tilannetta. Mittauksen hinta 35 €.
17.45 – 18.30 Ravintoainemittaukset ja kahvittelua
18.30 – 20.00 Luento
20.00 – 21.00 Vapaata keskustelua
Oviraha 5€, paikalla kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa
Ilmoittaudu mukaan viestillä:
0405551515/ Miia
0400546551/ Matti
Share