Mandalatalo - Logo

Henkinen polku ei ole mikään tietty yksi polku, vaan niitä polkuja on lukemattomia. Sieluina meillä on eri syvyyksisiä ”opintosuunnitelmia” täällä Maan päällä ja kaikkien sielunsuunnitelmiin ei kuulu välttämättä käydä täällä ihmisyyttä läpi syvimpien kärsimysten ja kipujen kautta. Joillakin taas ihmisyyteen ankkuroituminen tapahtuu suuren kärsimyksen ja yksinäisyyden kautta. He ikäänkuin tulevat ristiinnaulituiksi Maahan, ihmisyyteen. Heitä kutsutaan Kristus-polun tai Maria-polun kulkijoiksi. Tämä koulutus on tarkoitettu heille antamaan ymmärrystä omaa polkuaan ja elämäntarkoitustaan kohtaan.

Moni henkisen tien kulkijoista aliarvioi suuresti oman kehitysvaiheensa. Olemme vuosituhansien ajan oppineet varomaan omaa valoamme ja peittelemään oman sielumme kautta virtaavaa Luojan kirkkautta. Olemme kyllä oppineet nöyryyttä esim. Atlantiksen aikaisten kokemusten jälkeen mutta meihin on myös ohjelmoitu syvälle tunne siitä, että emme ole arvokkaita tai tarpeeksi puhtaita Jumalan silmien alla. Nyt on aika vapautua näistä käsityksistä sekä energiasidoksista ja yhdistää oma persoonallisuus omaan sielutietoisuuteen, Kristus Minään.

Antautuminen maailman palvelutehtävään avaa suuresti yhteyttä Kristus Minääsi, sinun Sielu Minääsi . Kristuspolun kulkija muuntaa maailman pimeyttä oman sydämensä ja persoonallisuuden transformaation kautta.

Opit koulutuksessa ymmärtämään paremmin valon ja pimeyden syvempää merkitystä. Taisteleminen ”pahuutta” vastaan muuntuu pikkuhiljaa sulautumiseksi takaisin Ykseyteen ja Luojaan. Koulutukseen kuuluu Luoja-energian välittämistä ja meditaatioiden intuitiivista ohjaamista ryhmälle.

Henkilökohtainen valmennus ja energiaetähoidot
Jokainen osallistuja saa koulutuksen ajan henkilökohtaista valmennusta, energiahoitoa etänä ja kanavoitua ohjausta sielunmatkansa ymmärtämiseen. Huom. Näiden etäsessioiden määrä max. 2krt/kk.
Ryhmäkoko on rajoitettu, varaa paikkasi ajoissa!

Verkkotapaamiset:
Ke 2.6. klo 18-21
Ke 16.6. klo 18-21
Ke 30.6. klo 18-21
(Heinäkuu lomaillaan)
Ke 4.8. klo 18-21
Ke 18.8. klo 18-21
Ke 1.9. klo 18-21

Vapaaehtoinen viikonloppuretriitti:
Elo-syyskuussa etelä-Suomessa
(aika ja paikka vielä avoinna)

Koulutuksen hinta (sis. yksilövalmennukset, hoidot ja kanavoinnit): 195€
Voi maksaa korottomasti kahdessa tai kolmessa erässä.
Viikonloppuretriitin hinta (ei sis. majoitusta eikä ruokia): 250 €

Kouluttaja: Antti Juhani Häyhä
Reiki Seichem Master, Intuitiivinen parantaja ja -kouluttaja, sielunkuvataiteilija
040-7293416
antti (ät) mandalatalo.com

Share