Mandalatalo - Logo

Fengshui-konsulttikoulutus

Intuitiiviseen lähestymistapaan ja energiatyöhön painottuva Fengshui-konsulttikoulutus.

Seuraava koulutus alkaa 17.-18.8.2024 Jyväskylässä.

Pyydä esitteet sisällöstä ja aikataulusta sekä kysy lisää Kirsiltä.

 

Koulutuksen sisältö

Konsulttikoulutus sisältää päivitetyn paketin vanhaa viisautta yhdistettynä uuden ajan energiatyöhön. Intuitiivinen fengshui perustuu viiteen elementtiin ja niiden intuitiiviseen käyttöön sekä herkkyyteen tunnistaa energioita ja asiakkaan tarpeita. Klassinen fengshui perustuu laskennallisiin menetelmiin ja ilmansuuntiin. Astrologia osuudesta opimme neljän pilarin menetelmän BaZin ja sen soveltamisen konsultointia tehtäessä. Energiapuhdistus osuudessa opimme tilapuhdistuksen tekemisen, energioiden kartoituksen ja harmonisoinnin. Koulutukseen sisältyy fengshui-konsultin henkilökohtaisen kehityksen osuus ja paljon harjoituksia käytännön konsultoinnista.

Koulutus koostuu 22 opintopäivästä (11 viikonloppua), etätehtävistä, käytännön harjoituksista ja päättökokeesta. Koulutus tapahtuu noin kerran kuukaudessa viikonloppukursseina, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 9-16. Kurssipaikka on Mandalatalo, Kansakoulukatu 7, Jyväskylä.

 

Hinta

Kurssiviikonlopun hinta on 245 €/henkilö, sis. alv 24 %. Hintaan sisältyy opetus ja kurssimateriaali. Viikonloppu maksetaan aina opiskelun yhteydessä. Opiskelussa käytettävien kirjojen hinta on noin 50 €. Fengshui-kompassi hankitaan opiskelun aikana ja sen hinta on noin 80-100 €.

 

Konsulttitodistus

Koulutus antaa itsenäisen fengshui-konsultin työssä tarvittavat tiedot ja taidot sekä oikeuden käyttää fengshui-konsultti nimikettä. Todistus annetaan jokaiselle kaikki koulutuksen osiot ja kotitehtävät hyväksytysti suorittaneelle, loppukokeen läpäisseelle henkilölle. Koulutus antaa valmiudet jatkaa myöhemmin klassisen fengshuin koulutuksessa, jossa keskitytään kompassityöskentelyyn ja klassisen fengshuin menetelmiin.

 

Kouluttajat

Vastuukouluttajana toimii fengshui-konsultti Kirsi Niemelä.

-Olen toiminut päätoimisesti konsulttina ja opettanut fengshui-kursseja vuodesta 2000. Vuosina 2002 ja 2004 opetin intuitiivista fengshuita European School of Fengshuin konsulttikoulutuksessa, jossa vastuukouluttajana oli Anja Banks. Vuodesta 2007 lähtien olen toiminut vastuukouluttajana konsulttikoulutuksissa Helsingissä, Jyväskylässä ja Mäntsälässä.

Haluan jakaa pitkän kokemukseni konsulttina toimimisesta ja antaa hyvät työkalut energiatyöhön. Vahva intuitiivinen otteeni ja energeettisiä rakenteita vahvistavat harjoitukset ohjaavat opiskelijoita koko kurssin ajan, tehden opiskelusta mielenkiintoisen henkilökohtaisen matkan.

Sari Weckström
Hortonomi, fengshui-konsultti
Sari Weckström opettaa puutarhafengshuin osuuden. Hänellä on vuosien kokemus pihasuunnittelusta, opetuksesta ja neuvontatyöstä. www.puutarhastudio.fi

 

Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen 20.7.2024 mennessä.

Ilolla ja Valolla toivotan sinut tervetulleeksi mukaan energioiden kiehtovaan maailmaan.

Pyydä lisätietoja Kirsiltä kirsi(ät)kirsiniemela.fi

 

www.kirsiniemela.fi

Share

Kouluttaja

Kirsi Niemelä

040 5384927

kirsi(at)mandalatalo.com