Mandalatalo - Logo

Äänen Tuntu -kokemuksellinen kasvumatka + mahdollisuus pätevöityä ohjaajaksi ja hoitajaksi – hoitavan äänen ja  läsnäolevan kosketuksen voima yhdessä

Äänen  tuntu on sisäistä ääntä kuuluville asti sallittuna, sielun liikettä elävässä kehossa – ääni värähtelee meissä ja kaikessa, lävistää meidät ja kaiken, kaiken meissä. Ottamalla oman äänemme tietoisesti käyttöön luomme siltaa kehon ja mielen, tietoisen ja alitajuisen välille. Oma äänemme on   samaan aikaan niin maadoittava, konkreettinen ja kehollinen kuin ajan ja paikan yli yltävä yhteyteen kuljettaja.Yksinkertainen itsenään sallittu vokaaliääni yltää ytimeen meissä, sanojen ja järjestelmien tuolle puolen. Kohdistetulla aikomuksella eli intentiolla on valtava voima.

Äänen tuntu on myös  läsnäolevan ja hyväksyvän  kosketuksen taikavoimaa. Tuntua sormenpäissä ja koko kehossa. Koskettamalla läsnäollen siunaamme ja hyväksymme itsemme ja toiset.

Tervetuloa löytämään oman äänesi luova, hoitava ja rentouttava voima.Oppimaan aktiivista rentoutumista,lisäämään itsetuntemusta, tutkimaan omaa olemusta voimallisella tavalla, äänimeditoimaan ja hoitamaan äänellä.

Tervetuloa laskeutumaan läsnäolevammaksi omaan kehoosi koskettamisen ja kosketetuksi tulemisen kautta.Tervetuloa kouluttautumaan oman henkilökohtaisen prosessin läpi kohti mahdollisuutta auttaa toisiakin ääneen ja kosketukseen  ja äänellä ja kosketuksella.

Voit kulkea Äänen tuntu – matkan voimaantuaksesi itse, omaksuaksesi tehokkaita työkaluja oman kasvun tueksi ja hyväksyvän läsnäolon vahvistamiseen arjesssa, matkan kulkeminen alusta loppuun tehtävineen ja harjoituksineen mahdollistaa pätevöitymisen Äänen tuntu -hoitajaksi ja ohjaajaksi  tekemällä harjoitushoitoja ja harjoitusohjauksia, joiden jälkeen voi varata diplomiajan ja valmistella pienimuotoisen vapaassa muodossa tehtävän lopputyön. Diplomissa hoitaja/ohjaaja antaa näytteen taidoistaan ja esittelee lopputyönsä.

Koulutukseen osallistuminen ei vaadi erityistaitoja, sisäinen kutsu ja kiinnostus ääneen ja kosketukseen  ja aito tahto tutkia omaa olemusta riittävät.   Matka koostuu etätehtävistä- ,yksilötapaamista ja 12 lähipäivästä yhdessä ryhmän kanssa. Lähipäivien sisällössä painottuvat intuitiivisuus, kokemuksellisuus ja kokonaisvaltaisuus, käytännön harjoitukset ryhmässä, yksilöinä ja parityöskentelynä.

Kouluttajana Ytk, taideohjaaja, ääni- ja energiahoitaja Katja Holopainen. Katja on käyttänyt äänityöskentelyä yli kymmenen  vuoden aikana niin yksilöhoidoissa, performansseissa kuin monenlaisten ryhmien kanssa. Perinteisempää äänenkäytön tietämystä Katja on kerryttänyt niin draamakasvatuksen äänenkäytön opinnoissa kuin yksinlaulutunneillakin, ääni- ja energiahoitajuuteen pohjaa on luotu mm. Michael Schirmerin opissa. Tuttuja ja tärkeitä muotoja ja menetelmiä ovat mm.Shindo, Reiki, Naurujooga, Autenttinen liike, Enkelikristallienergia, rummutus, luontoyhteys, sisäisen ohjauksen kuunteleminen. Oman oppinsa ja sävynsä ääneen ovat tuoneet henkilökohtaisen elämän voimalliset äitiyskokemukset, uupumuksen ja masennuksen , läpikäyminen terapiaprosesseineen, elämä fibromyalgiakkona epävakaana migreenikkona, jolla on paljon adhd- piirteitä.

Äänen tuntu matkan  hinta on  160 euroa + alv 24 % = 198,40/ kuukaudessa  ja se sisältää  jatkuvan etäyhteyden kurssilaisten kesken Facebook- ryhmän kautta, lähipäivät, etätehtävät  ja  kuusi yksilöohjausta.  Näyttömaksu hoitajaksi/ohjaajaksi pätevöityvälle 200 + alv 24 % = 248 . Mahdollisuus tarpeen mukaan useampiin yksilöohjauksiin hintaan 65 euroa/ 90 minuuttia.  Kurssimaksu laskutetaan kuukausittain, tarvittaessa voidaan sopia maksuajasta ja osamaksu . Kuukausieräksi voit valita  198.40 , 99,20,  66.13  tai 49,60  euroa ja maksuajaksi siis  joko 12, 24, 36 tai 48 kk.

Pyydä hakemuslomake TOUKOKUUSSA 2022 ALKAVAAN RYHMÄÄN
sähköpostilla katjaherttajohanna@mandalatalo.com
Hakuaika ryhmään 30.4. asti

Ryhmäkoko 3 – 8

Lähipäivämäärät klo 10 – 17.30

VUONNA 2022  la 21.5..la 11..6.,  su 3.7., la 27.8.., ja sunnuntait 25.9., 30.10., 20.11, 18.12., ja vuonna 2023 sunnuntait 29.1., 12.2., 12.3 ja 16.4.

 

 

 

 

 

 

Share

Kouluttaja

Katja Holopainen

0505273464

katjaherttajohanna@mandalatalo.com