Mandalatalo - Logo

Sirkka Liias-Heikkinen

• Kiinalaisen lääketeiteen terapeutti/kouluttaja
• Jomon-Shindokouluttaja/hoitaja
• Taiji/Qigong -ohjaaja,
• Henkisen Terapian ohjaaja
• Elintarvikehygieniatestaaja/kotitalousopettaja

Vastaanotto:

Siriussilta Oy – Jyväskylän Akupunktioklinikka
Yliopistonkatu 26 A 3 krs
40100 Jyväskylä
puh. 050 381 7440, sirkka(ät)mandalatalo.com

 

SHINDO® pro 2019

Hyvinvointikoulutukset, rentoutusryhmät ja esittelyt sopimuksen mukaan. Shindohoidot ja yksilöohjaus 65€/tunti

Koulutus Jyväskylässä:
Shindo-ohjaajan perusopinnot
Rentoutusohjaajan tutkinnon suorittanut saa valmiudet hoitaa itseään ja lähipiiriään Shindo itsehoitomenetelmillä ja ohjata kaupallisesti Shindo-venyttely/rentoutusryhmiä. Koulutus on tervehtymis-, hoito- ja rentoutumisprosessi.
Shindo syventävän vaiheen opinnot: Syventävän jakson edellytyksenä on hyväksytty Shindo-ohjaajan koulutus, koulutusjakso antaa mahdollisuuden ja valmistaa hoitaja/kouluttajakoulutukseen

Shindo kouluttajan/hoitajan opinnot
antaa ammatilliset valmiudet toimia shindokouluttajana/hoitajana
lisätietoja www.shindo.fi

 

Jomon  – uudenlainen venyttelymuoto

Jomon on Sensei Kazuko Kuratomin kehittämä japanilainen venyttely- ja hoitomuoto, jatkoa Shindolle. Se perustuu keskittymiseen, kehon kiertoliikkeeseen, syviin venytyksiin ja rentoutumiseen. Jomon venyttelyt avaavat kehoa uuteen kukoistukseen. Se on kuin paluuta alkuperäisille juurillemme – matka vahvana olemiseen jokaisessa hetkessä.

Jomonin periaatteet ovat samat kuin monissa vanhimmissa itämaisen kulttuurin taide- ja kamppailulajimuodoissa. Niissä keho on tärkeä, koska siitä löytyy kaikki: kulttuuria, taidetta, filosofiaa, henkisyyttä.

Ryhmät ja esittelyt sopimuksen mukaan, Jomon-Shindo -hoidot ja yksilöohjaus 65€/tunti,  lisätietoja www.shindo.fi

 

Shiki Method – uusi kehonhuolto menetelmä

Sensei Tadao Kawaharan kehittämät kehotyyppiharjoitukset sisältävät venytyksiä, hengitysharjoituksia, lihaskuntoliikkeitä ja rentoutumista. Testien avulla löydämme luonnollisimman tavan liikkua ja harjoitella. Shiki-menetelmän tarkoituksena on auttaa ja tukea meitä löytämään keskiakselimme niin, että tunnemme voivamme paremmin ja löydämme iloa ja ymmärrystä fyysisen kehomme eri puoliin.

 

Klassinen akupunktio

Hoidossa tuetaan heikkoja energioita ja vapautetaan tukkeutumia. Siinä palautetaan kehon oma synnynnäinen voima parantaa ja palauttaa itsensä järjestykseen sekä luomaan terveyttä. Hoidossa on mahdollista vaikuttaa ihmisen olemukseen kaikilla tasoilla. Akupunktiolla voidaan hoitaa kudosten, rauhasten, nivelten ja lihasten ongelmia sekä helpottaa kipuja ja särkyjä. Hoidolla voidaan helpottaa ja mahdollisesti parantaa kroonisia, akuutteja sekä psykosomaattisia sairauksia ja ”sielunelämän” kipuja.

Kiinalaisen lääketieteen filosofia -luennot sopimuksen mukaan

Akupunktiohoito 48 €/kerta

Opiskelijaklinikkapäivät,  hoito 30 €, akupunkto-opiskelijat tekevät kouluttajan ohjaamana klinikkaharjoitelua.

 

Taiji

Taijin jatkuva harjoittaminen tasapainottaa Qi:n kiertoa ja sitä kautta ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia sekä ennalta ehkäisee sairauksia. Kokonaisvaltaisena liikuntana se vaikuttaa kehon kaikkiin osiin päästä varpaisiin, lisää nivelten liikkuvuutta, vahvistaa sydäntä ja verenkiertoa sekä lisää koordinaatiokykyä. Yang-tyylin 8- ja 24-liikkeen sarjat.

Terveys Qi Gong: vahvistaa lihaksia, jänteitä ja selkärangan liikkuvuutta. Lisää vahvasti vitaalienergiaa ja auttaa jaksamaan arjessa.

Ryhmät ja esittelyt sopimuksen mukaan

 

Henkinen Terapia

Terapian tavoitteena on löytää oma sisäinen inspiraatio ja ohjaus elämän haastavissa tilanteissa. Ohjatussa terapiassa voidaan vapauttaa, muuntaa ja eheyttää kielteisiä tunteita, traumaattisia tapahtumia, selittämätöntä kipua ja ahdistusta sekä lisätä ymmärrystä, purkaa kielteisiä päätöksiä ja antaa anteeksi. Terapian aikana voidaan hoitaa energialla.

Hinta 80€/tunti

 

Elintarvikehygieniaosaaminen ja omavalvonta

Lisätietoja www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen/

Koulutus ryhmille 80€ /oppitunti sekä luentomateriaali osallistujille 7€ /henkilö

Hygieniaosaamistesti 30 € /henkilö

 

Kaikki hinnat sisltävt alv 24%

Share

Sirkka Liias-Heikkinen

Siriussilta Oy – Itämaisen lääketieteen keskus
Jyväskylän Akupunktioklinikka/ Mandalasiipi
Yliopistonkatu 26 A 3 krs
40100 Jyväskylä
puh. 050 381 7440
sirkka(ät)mandalatalo.com