Mandalatalo - Logo

Olen syntynyt vuonna 1979 ja jo lapsena huomasin että minulla on lahja: se lahja on mielen voima ja taito käyttää sitä.

Meni 20 vuotta ennen kuin aloitin henkisen taipaleeni todenteolla, Mikao Usuin Reiki-opinnoilla, Outi Korpelan opetuksessa. Sittemmin olen käynyt Kirsi Niemelän vuoden mittaisen, upean Ykseys-koulutuksen, Antti Häyhän Holy Healing-koulutuksen, Suomen Rosen-terapeutit ry:n Rosen-peruskurssin, ja lukemattomia online-kursseja henkiseen kasvuun liittyen. 2014 valmistuin Reiki Masteriksi ja sitten aloitin ravitsemusopintoni Pro Health Oy:ssä, jossa opetettava lähestymistapa terveydenhoitoon on kokonaisvaltainen. Ravitsemusopintoihini kuuluivat lisäksi ravitsemustieteen perusteet sekä lääketieteen perusteita, molempia 25 op Itä-Suomen avoimessa yliopistossa, lisäksi käyn omaehtoisesti Pro Health Oy:n jatkokursseja.  Aiemmalta koulutukseltani olen humanististen tieteiden kandidaatti. Intohimoni on palvella, intentioni on eheyttää ja voimaannuttaa.

Olen viimeisen päälle asiakaspalvelija ja teenkin Suolahuone Mandalan hoitoja ilolla ja rakkaudesta palvella.

Muita rakkaita palveluitani:

Sound Healing Reiki: 65€/90 min. tai 40€/45 min. 5x sarja à 90 min. – 250€ ja 5x sarja a 45 min. -150€.

Käytän hoidon yhteydessä lempeitä neurotaajuuksia. Käytettävät taajuudet räätälöidään hoidettavan elämäntilanteen/hoidontarpeen mukaan.

Bemer-hoidot: Perus; 10€/8 min. 5x sarja à 40€, 10x sarja à 70€. Lisähoidot päälle; 5€/16 min., 10€/24 min.

Ainutlaatuinen Bemer-teknologia vilkastuttaa mikroverenkiertoamme, jolloin raportoidaan mm. oireiden lievittymistä, parempaa unenlaatua ja kohentunutta mielialaa. Aivan kuten emme varsinaisesti tunne verenkiertoamme, itse hoito ei välttämättä tunnu miltään, useimmat kertovat vain lämmöntunteesta. Otat vain itsellesi hetken omaa aikaa ja istut tai makoilet hoitoalustan päällä, mukavan pehmeässä hoitotuolissa. Parhaat tulokset saavutetaan säännöllisellä käytöllä.

Ravintoneuvonta: Alkukartoitus 1,5 – 2 h 100€, seuranta 1 h 60€.

Ravitsemus ei todellakaan ole yhtä kuin kuivaa kaloreiden kyttäämistä vaan kokonaisvaltaista elämänhallintaa; niin kehon kuin sielun ravitsemusta. Painotus on siinä mitä ja miten syöt, mutta saat käytännön apua myös siihen kuinka elämäntapamuutoksia tehdään kestävällä tavalla. Emme hoida sairauksia ruualla, mutta löydämme keinot joilla juuri sinun kehosi voi auttaa itseään vahvistumaan.

Ravitsemuspiiri: Kokoonnumme vuoden ajan noin kolmen viikon välein, klo 17.30-20.00, 35€/kerta.
Mandalatalon piirin päivämäärät: 18.2., 10.3., 31.3. , 21.4., 12.5., 2.5., 23.6., 11.8., 1.9., 22.9., 13.10., 3.11., 24.11., 15.12. Ilmoittautumiset viimeistään 10.2.

Vuosi hyvinvoinnillesi! Muodostamme hyväksyvän, kannustavan, turvallisen vertaistukiverkoston toisillemme: se on tutkitusti tehokkaimpia tapoja saavuttaa tuloksia ja pitäytyä uusissa elämäntavoissa. Lisäksi toisto, pitkäjänteisyys ja sopivan kokoisten muutosten tekeminen sopivassa tahdissa takaavat onnistumisen. Painotamme ravitsemusta ja jokainen kerta sisältää tietoa tietystä teemasta, mutta lisäksi keskustelemme yleisen hyvinvoinnin tavoitteistamme ja saavutuksistamme sekä teemme mielen harjoitteita, jotka tukevat tavoitteisiin pääsemistä.

Ensimmäinen tapaaminen on ns. tutustumiskerta, jolloin voit tunnustella sopiiko tämä ryhmä juuri Sinulle. Jos päätät jatkaa sitoudut pysymään mukana ja maksamaan koko vuoden kurssit (ei kerralla jos et halua). Kaverialennus! Ota kaveri mukaan niin saatte molemmat 5€ alennusta per kerta (70€ vuosi).

 

Share

Maiju Nurmesniemi

Puh. 050 438 7074

maiju(ät)mandalatalo.com