Mandalatalo - Logo

Hertta Holopainen

 

 

Olen 50- vuotias esiteinitytön vuoroviikkovanhempi,  intuitiivinen itsesoppinut kuva- ja performanssitaiteilija,  yhteiskuntatieteiden kanditaatti, taideohjaaja, ääni- ja energiahoitaja  ja – ohjaaja. Vuosituhannen vaihteesta alkaen olen käynyt valtaisan määrän erilaisia henkisen, luovan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnnin alan kursseja ja koulututuksia. Jokaiselta kurssilta,jokaisesta menetelmästä palettiini on  tarttunut omanlaistaan sointua ja sävyä, kokonaisvaltaisia työkaluja parantavassa vuorovaikutuksessa olemiseen niin oman itsen,  toisten olentojen kuin ympäröiväksi todellisuudeksi kokemamme kanssa. Myös kohtaamiset  erilaisten ihmisten kanssa niin hoitajana ja ohjaajana kuin vanhempana  ja mielenterveystoipilaana tunne-elämältään epävakaana ja fibromyalgikkona  avaavat minussa yhä syvempää tietoa siitä, miten tulla omaksi itsekseen, toteuttaa elämäntehtäväänsä ihmisen rajojaan kuunnellen. Tervetuloa tähän hetkeen juuri sellaisena kuin olet !

Palveluni

Hoidot ja tulkinnat:

 BodyMind Energy Balancing -method ( harjoitushoidot),Äänen tuntu, Intialainen jokivikivihoito, Intialainen päähieronta, Reiki, Rainbow-reiki, KundaliinilReiki , Enkelikristallihoito, Pyhä feminiininen energiahoito, Atlantis-Egyptiläinen energiahoito, Maan valon syke-  intuitiivinen hoito rummulla äänellä ja energialla, yksilö ja ryhmähoidot, Intuitiiset hoitokuvat ja äänitteet, Kosmiset kasvot, sielun silmät – kanavoidut kuvat + tekstit, Chakra Energy -korttitulkinnat,

Meditaatiot, ryhmät ja tilaus-työpajat

Naurujooga,Luovan läsnäolon meditaatio, Äänen tuntu, Rumpu- ja äänimeditaatio, Intuitiivinen  Enkelikristallimeditaatio, Maan Valon syke – intuitiivinen ryhmähoito rummulla, äänellä ja energialla ,Intuitiivinen liike.

Kurssit ja koulutukset

Usui Tibetan Reiki  1- 3 lähikursseina, Kundalini  REiki 1-3 etäkursseina, Intialainen päähieronta – koulutus lähikursseina,  Tiedustelut ensijaisesti tekstiviesteitse  tai whatsupilla katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai 050 5273464. Jos tahdot soittaa etkä tavoita suoraan, jätäthän viestin.

Share

Hertta Holopainen

050 5273464
katjaherttajohanna@mandalatalo.com
Kansakoulukatu 7-9
40100 Jyväskylä.

HUOM:Näppärimmin tavoitat sähköpostilla tai tekstarilla tai whatuspviestillä Jos tahdot soittaa, etkä tavoita suoraan,jätä viesti,niin palaan asiaan pääsääntöisesti vuorokauden sisällä.

 

 

Palveluni

BodyMind Energy Balancing -method/ Energiahoito

Valon kosketus – terapia

Reiki

Naurujooga

Intialainen jokikivihoito

Intialainen päähieronta

Äänen tuntu- kokemuksellinen kasvumatka ja hoitaja/ohjaajakoulutus

Enkelikristalli

Luovan läsnäolon meditaatio

Rumpu- ja äänimeditaatio

Ääni- ja energiahoito ihmisäänellä

Maan Valon syke

Atlantis- egyptiläinen energiahoito

Kivienergiahoito

Pyhä feminiinineni

Kannaway- tuotteet