Mandalatalo - Logo

Täysin uudenlainen hoitomuoto, jossa yhdistyy ääni, parantava kosketus ja energiahealing. Hoito perustuu muinaisiin Solfeggio-taajuuksiin, jotka avaavat chakroja, energiakenttiä ja poistavat negatiivista energiaa. Taajuudet kohottavat värähtelytasoasi lempeästi mutta tehokkaasti.

Fyysinen kehomme varastoi itseensä paljon jännityksiä, pelkoja ja traumoja. Parantava ja läsnäoleva kosketus aktivoi kehoamme purkamaan pakkautunutta energiaa ja esiin voi nousta niitä tunteita, jotka ovat aiheuttaneet lihasjännityksiä ja olemistamme rajoittavia lukkoja.

Hoitoon yhdistyy lisäksi korkeavärähteinen energiakanavointi, joka auttaa sinua yhdistymään sielusi virtaukseen ja vapautumaan energiatukoksista.

Solfeggio äänihealinghoito ei sovellu hoidettavalle, jolla on jokin akuutti tulehdussairaus tai kriisi. Hoitoa ei voida tehdä alkoholin tai huumeen vaikutuksen alaiselle tai jos hoidettava joutuu käyttämään voimakkaita psyykelääkkeitä. Hoitoon voit tulla joko normaaleissa arkivaatteissa tai sitten mukavassa oloasussa. 🙂

Tästä voit kuunnella kuinka Solfeggio taajuksia on käytetty musiikissa:https://www.youtube.com/watch?v=tZrBRQn6K0A

Share

Hoitaja

Antti Juhani Häyhä 
reiki seichem master, energiahoitaja
antti(ät)mandalatalo.com, p. 040 729 3416

Hinta & kesto

50 € / noin 90 min (sisältää eheyttävät alku- ja loppukeskustelut)