Mandalatalo - Logo

Atlantis-Egyptiläinen ryhmähoito lähi- ja etähoitona to12.12. klo 18 -19.30

Tässä hoidossa hoidetaan ikivanhojen symbolien, äänen ja energian avulla. Ryhmähoidossa koko ryhmä saa hoitoa koko hoitoajan ja lisäksi jokainen osallistuja saa ikäänkuin olla vuorotellen erityisesti ”energiavalokiilassa”.
Paikan päällä olevat voivat joko istua tuoleilla tai levätä patjoilla vapaina liikkumaan ja etänä mukaan tulevat voivat samoin ottaa vapaassa asennossa kotona vastaan.


Sekä etänä että lähihoitoon ilmoittautuneille muodostetaan oma salainen Facebook-ryhmä, johon torstaina 12.12. klo 18 alkaen tulee live-lähetys suoraan lähihoidosta. Jos siis olet maantieteellisesti kaukana, tai tunnet muuten, että sinun juttusi on ottaa tämä mieluummin vastaan kotonasi valitse etähoito.
Ilmoittaudu niin lähi kuin etähoitoonkin Katjalle katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai yv:llä Katja Hertta Johanna Holopaiselle.
Livelähetys etähoidosta jää ryhmään ja lisäksi tulee myös äänite hoidosta, jonka avulla voit ottaa vastaan uudestaan ja uudestaan .
Eli vaikka ilta olisikin sinun osaltasi buukattu muuhun, voit ilmoittautua mukaan, ilmoittautuneena sinulla on paikkasi vastaanottajien piirissä ja voit katsomalla nauhoitettua liveä tai kuuntelemalla äänitettä ottaa oman aikasi hoidon vastaanottamisen kanssa.

Hinta 22 euroa maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä ( varaa tasaraha) ja etänä sähköpostiin saatavalla laskulla. Myös lähihoitoon tulija voi tarvittaessa maksaa laskulla ja saada maksuaikaa.
Sydämellisesti tervetuloa mukaan tähän piiriin, sallimaan tasapainottuminen kaikkien korkeimmaksi parhaaksi ♥

Share