Mandalatalo - Logo

Atlantis-egyptiläinen ryhmäkaukohoito- ilmoittaudu mukaan pe 12.4. mennessä

Tässä ryhmäkaukohoidossa tasapainotetaan ja parannetaan muinaisin menetelmin ikivanhojen symbolien ja äänen avulla. Lepäät kotonasi tai missä oletkin mukavassa asennossa ja otat vastaan hoitoa.
Lauantai 13.4.klo 10 – 11 on aika, jolloin teen hoidon livenä ja voit ottaa hoitoa vastaan suorana.Saat myös hoidosta äänitteen, jonka avulla voit uudestaan ja uudestaan ottaa vastaan hoitoa. Eli vaikka lauantaina klo 10 olisit muissa puuhissa, voit hyvin osallistua tähän, jos se kutsuu sinua.
Kun ilmoittaudut mukaan sähköpostilla katjaherttajohanna@mandalatalo.com ,saat video-ohjeet hoidon vastaanottamiseksi ja laskun sähköpostiisi. Maksuaikaa tarvittaessa 1kk.

Sinulla voi olla jokin erityinen asia, joka sinut tuo etsimään tasapainoa tai voit tulla vain rentoutumaan ja voimaantumaan. Atlantis-egyptiläinen tapa hoitaa toimii aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.
Hoitajana ääni- ja energiahoitaja Katja Hertta Johanna Holopainen

Hinta 20 euroa sisältää alv:n 24 % , vastaanottovideon, hoitoääniteen sekä mahdollisuuden jakaa omia kokemuksia ilmoittautuneille perustettavassa salaisessa Facebook-ryhmässä.
MUKAAN EHDIT ILMOITTAUTUMALLA VIIMEISTÄÄN KLO 20 PERJANTAINA 12.4.

Share