Mandalatalo - Logo

Sielunkuvat

Sielun muotokuvat valmistuvat tilaustöinä, työskentelytapani on syvällinen ja monivaiheinen. Sielunkuva on suunnannäyttäjä, kohottaja, innostaja ja siunaava. Se voi toimia myös vahvana muutoksen tuojana elämääsi, esimerkiksi vahvistaa sisäistä valoasi ja selkeyttäsi tehdä suunnanmuutoksia vaikkapa työssäsi, ihmissuhteissa. Sielumme on aina viisas, valoisa ja täynnä rakkautta!

Ensin virittäyden asiakkaan sielunenergiaan ja tunnustelen vaikutelmia, mahdollisia viestejä hänen henkisestä alkuperästään ja muuta ohjausta mitä maalaukseen on tulossa. Voimme myös tavata Skypen välityksellä, näin saan vielä paremman tuntuman asiakkaan energioista. Saatan tätä virittäytymistä tehdä useaan otteeseen. Sen jälkeen aloitan maalaamisen.

Käytän akryylimaaleja ja sekatekniikkaa. Lähetän kuvia asiakkaalle prosessin aikana, jos näin haluat.

Maalauksen mukana tulee videoitu selostus taulun sisällöstä, merkityksistä ja viesteistä. Jokainen maalaus on siunattu.

Riippuen työtilanteesta maalauksen valmistuminen vie noin kuukauden.

Hinnat (sis. alv 10%):
• Medium (40 x 50 cm): 350 €
• Large kapea (50 x 100 cm): 450 €. Hintaan kuuluu: kulta- tai hopeamaalilla käsinmaalatut kehykset, sielunvirtaukseen aktivoiva energiahoito, joko etä tai lähihoitona.
• Large (65 x 90 cm): 550 €.
Hintaan kuuluu: kulta- tai hopeamaalilla käsinmaalatut kehykset, sielunvirtaukseen aktivoiva energiahoito, joko etä tai lähihoitona.

• XL (100 x 100 cm): 695 €. Hintaan kuuluu: kulta- tai hopeamaalilla käsinmaalatut kehykset, sielunvirtaukseen aktivoiva energiahoito, joko etä tai lähihoitona.
• XL (120 x 100 cm): 850 €. Hintaan kuuluu: kulta- tai hopeamaalilla käsinmaalatut kehykset, sielunvirtaukseen aktivoiva energiahoito, joko etä tai lähihoitona.
• XXL (150 x 100 cm): 995 €. Hintaan kuuluu: kulta- tai hopeamaalilla käsinmaalatut kehykset, sielunvirtaukseen aktivoiva energiahoito, joko etä tai lähihoitona.

+ mahdolliset postikulut

 

Toimi näin:

  1. Tee tilaus haluamastasi koosta: antti(ät)mandalatalo.com tai 040-7293416
  2. Keskustelemme puhelimitse, tai tapaamme Jyväskylässä tai tulen mahdollisesti tapaamaan sinua tai sitten Skypen kautta.
  3. Saat halutessasi työn edettyä valokuvia maalauksesta. Tässä vaiheessa sinun on mahdollista kieltäytyä ostamasta taulua, jos et koe maalausta omaksesi.
  4. Kun työ on valmis, esittelen ja luovutan sen sinulle Jyväskylässä tai luonasi. Voin myös lähettää sen sinulle pakattuna. Posti- tai rahtikulut lisätään hintaan.

Maalaus voidaan maksaa kahdessa tai kolmessa erässä, isommat (L, XL ja XXL) sopimuksen mukaan vaikka 4-5 erässä.

Tässä yksi viimeisimpiä esittelyvideoita, Anu Heininevan sielun muotokuva: https://youtu.be/MGQYe662EQ8

Täällä muita Sielunkuvien esittelyvideoita: Mandalatalon YouTube-kanava

Valolla, Antti Juhani Häyhä
040 729 3416
antti(ät)mandalatalo.com
Mandalatalo

Share