Mandalatalo - Logo

Intuitiivinen hoitokuva

Hoitokuva syntyy siten, että tulkitsija pyytää korkeimman valon ja rakkauden kautta oikeat energiat, värit ja muodot vastaanottajalle.Hoitokuvan värit ja muodot kanavoituvat voimistamaan syvintä ydintä vastaanottajassa hänen tämähetkisessä arkitodellisuudessaan. Kuva toteutetaan intutiivisesti sekatekniikalla uutta luoden ja jo olemassaoloevaa uudelleen asetellen eli esimerkiksi maalaamalla, piirtämällä, sijoittamalla luonnonmateriaaleja ja esineitä muotoon ja suhteeseen toistensa kanssa siten kuin ne ohjautuvat asettumaan. Seuraavaksi kuvataan varsinainen hoitokuva digikameralla.

Saat sähköpostiisi kuvatiedoston, jota voit käyttää haluamallasi tavalla esim.taustakuvana puhelimessasi tai tietokoneella, kotona tai valokuvausliikkeen kautta tulostettuna kuvana tai tauluna tai vaikka printtinä teepaidassa, laukussa tai mukissa. Toisaalta kuva saattaa hoitaa sinua joskus parhaiten vaikka pienenä printtinä suoraan ihoasi vasten. Kuva on henkilökohtainen energiahoito kuvan muodossa ja kuten muutkin täydentävät hoitomuodot se voi nostaa esiin myös kipeitä asioita tai tuntua ensikohtaamisesssa esimerkiksi rumalta tai ärsyttävältä tai yhdentekevältä. Syvemmältä löytyy kuitenkin aina valo, läsnäolo tässä hetkessä. Voit pitää kuvaa mukana elämässäsi haluamallasi tavalla, niin kauan kuin se tuntuu hyvältä.

 

Tilaukset sähköpostitse katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai tekstiviestitse 050 5273464. Jos haluat soittaa etkä tavoita suoraan jätäthän viestin.

Share

Tulkitsija

Katja Holopainen

050 5273464

katjaherttajohanna@mandalatalo.com

Hinta111 euroa