Mandalatalo - Logo

Fengshui-konsultointi

Fengshui (= tuuli ja vesi) on ikivanha kiinalainen filosofia, joka perustuu energian värähtelyyn ja sen ravitsevaan kulkuun tilassa. Konsultaatio antaa hyvän pohjan sisustusratkaisuille ja auttaa väri- ja materiaalivalinnoissa. Konsultaatio huomio koko perheen tarpeet ja hyvinvoinnin sekä tuo elämääsi juuri sitä mitä kaipaat.

Konsultaatio sisältää noin kaksi tuntia kestävän käynnin paikan päällä ja haastattelun. Konsultaatiossa saat kirjalliset ja pohjapiirrokseen merkitys suositukset tiloihin liittyvistä muutoksista, materiaaleista, muodoista, väreistä. Saat lyhyet kiinalaisen astrologian tulkinnat kaikille perheenjäsenille. Energiapuhdistus sisältyy jokaiseen konsultaatioon. Siinä harmonisoidaan mm. haitallinen maasäteily.

Konsultaation hinta muodostuu perheen koon ja asunnon neliöiden mukaan. Hinta alkaen 295 € + kilometrikorvaus Jyväskylän ulkopuolelle. Pyydä tarjous.

 

Hiton hyvä fengshui -konsultaatio

Konsultaatiossa keskitytään tärkeimpiin ja vaikuttavampiin kodin kohtiin. Sisältää suullisen konsultaation paikan päällä, kesto 1,5 tuntia. Kohteen mittaamisen fengshui kompassilla ja pohjapiirrokseen piirretyn baguan sekä kirjallisen ohjeen fengshuista. 165 e. + kilometrikorvaus Jyväskylän ulkopuolelle.

 

www.kirsiniemela.fi

Share

Fengshui -konsultti

Kirsi Niemelä

040 5384927

kirsi(at)mandalatalo.com