Mandalatalo - Logo

Kevään Sound Healing illat 13.2.,19.3. ja 16.4.

Soittimina gongi, monochord ja tiibetinkulhot. Hoitavan rentoutuksen aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea soittimien värähtelyt kehossasi ja koko olemuksessasi. Tunnin hoitava äänimaailma vapauttaa sisäistä voimaasi ja uudistaa sekä rentouttaa. Illassa soittaa Kirsi Niemelä.

Soittimien äänet ovat ihanteellinen työkalu stressin vähentämiseen ja poistamaan emotionaalisia tukoksia. Äänet vaikuttavat rauhoittavasti hermostoon, sillä ne resonoivat tehokkaasti ja samanaikaisesti jokaisen kehosi solun kanssa.

Tilaisuuksiin voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut nostamaan omaa yksilöllistä värähtelytaajuuttaan ja palauttamaan olemustaan luontaiseen tasapainotilaan.

​Käytän hoidossa yhdeksää käsintaottua tiibetiläistä kulhoa, jotka värähtelevät yksilöllisesti eri taajuuksilla. Äänet läpikäyvät koko energiajärjestelmää ja erityisesti tunnetasoa.

​Gongin halkaisija on 76 cm ja sen matala ääni muodostaa hienon parin maadoituksen ja kruunuchakran välille.

​Monochord on 30 kielen kielisoitin, joka on kehitetty terapiasoittimeksi Saksassa. Ylä-äänien huikea sointi kierrättää matkaamaan ohi mentaalitason ajatusten.

Mandalatalon upeassa salissa klo 18-19:30

Hinta 28 €

Ilmoittautumiset Kirsi Niemelä kirsi @ kirsiniemela.fi 0405384927

Share