Mandalatalo - Logo

Maan valon syke valonvoimapiiri/ ryhmähoito ti 7.3. klo 18.30 Mandalatalolla ja etänä myös omaan aikaasi

Sydämellisesti tervetuloa Maan Valon syke – valonvoimapiiriin/ ryhmähoitoon ti 7.3. klo 18.30 – 20 Mandalatalolle tai etänä. Myös omaan aikaasi/ uudelleen.

Rummun syke  ja hoitava ääni täydenkuun aikaan kutsuu  läsnäoloon ja jakamiseen . Ilmoittaudu mukaan Luovalle energia- auttajalle  Katja Hertta Johannalle sähköpostilla katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai viestillä numeroon 0505273464. Piirin hinta 22 euroa kertamaksulla. Jos tahdot koko vuoden piireihin mukaan katso alta edullinen pakettihinta, jonka voit maksaa myös osissa.

Maan Valon syke 2023 lähinä ja etänä

 

Maan valon sykkeessä voit levätä makuulla tai istua. Intuitiotasi seuraten saatat myös päätyä jalkeille ja/tai liikkumaan. Maan valon syke on ryhmä(kauko)hoitoa, valovalmennusta, meditaatiota hetken voimasta ammentaen.

Jokainen piiri on oma erillinen kokonaisuutensa ja samalla osa vuodenkiertoa. Luova energia-auttaja Katja Hertta Johanna toimii parantamisen kanavana intuitiivisesti käyttämällä omaa ääntään niin laulullisesti kuin sanallisestikin sekä rumpua, tiibetiläistä kulhoa ja erilaisia kelloja. Jokaiseen piiriin ohjautuvat mukaan myös hoitavat kivet. Äänen ja energian värähtelyt rentouttavat,tasapainottavat ja puhdistavat, aktivoivat oman olemuksemme parantavia voimia kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Joillakin kerroilla piiri voi olla valmennuksellisempi, jolloin sisällöksi ohjautuu esimerkiksi aktiivisemmin osallistuttavaa sisältöä, joillakin kerroilla piirissä voi painottua vastaanottaminen, voit osallistua piiriin suorassa zoomlähetyksesssä ja osalla kerroista myös paikan päällä Mandalatalolla, mutta mukaan ilmoittautuneena saat aina myös äänitteen ja pari pikku videota, joiden avulla voit liittyä piiriin omaan aikaasi myös uudelleen ja uudelleen. Piirit tulevat kanavoiduiksi ja avatuiksi täydenkuun aikaan osasta piireistä tulee ilmoittautuneille suoraan äänite ja saatekuva ja -videopaketti, suurimpaan osaan piireistä pääsee mukaan myös suoraan zoom lähetykseen ja myös lähipiiriin Mandalatalolle. Tämän luomisen jälkeen piirit ovat palattavissa äänitteen ja intention avulla. Jokaisella palaamiskerralla jotain uutta avautuu.

 

Maan valon syke -valonvoimapiirien luomisen kohdat – 13 täysikuuta vuonna 2023

 

 

Perjantaina 6.1. Valonvoimapaketti suoraan sähköpostiin – ei suoraa zoomia eikä lähipiiriä

Sunnuntaina 5.2. klo 18.30 – 20 Maan valon syke Valonvoimapiiri Mandalatalolla ja suora zoomi sekä paketti sähköpostiin jälkikäteen.

Tiistaina 7.3. klo 18.30 – 20  Maan valon syke Valonvoimapiiri Mandalatalolla ja suora zoomi sekä paketti sähköpostiin jälkikäteen

Torstai 6.4. Valonvoimapaketti suoraan sähköpostiin – ei suoraa zoomia eikä lähipiiriä

Perjantai 5.5. klo 18.30 – 20 Maan valon syke Valonvoimapiiri Mandalatalolla ja suora zoomi sekä paketti sähköpostiin jälkikäteen

Sunnuntai 4.6. Valonvoimapaketti suoraan sähköpostiin – ei suoraa zoomia eikä lähipiiriä

Maanantai 3.7. Maan valon syke Valonvoimapiiri Mandalatalolla ja suora zoomi sekä paketti sähköpostiin jälkikäteen.

Tiistai 1.8. Valonvoimapaketti suoraan sähköpostiin – ei suoraa zoomia eikä lähipiiriä

Torstai 31.8. klo 18.30 – 20  Maan valon syke Valonvoimapiiri Mandalatalolla ja suora zoomi sekä paketti sähköpostiin jälkikäteen.

Perjantai 29.9. Valonvoimapaketti suoraan sähköpostiin – ei suoraa zoomia eikä lähipiiriä

Lauantaina 28.10. klo 14 – 15.30 . Maan valon syke Valonvoimapiiri Mandalatalolla ja suora zoomi sekä paketti sähköpostiin jälkikäteen

Maanantaina  27.11. klo 18.30 – 20 Maan valon syke Valonvoimapiiri Mandalatalolla ja suora zoomi sekä paketti sähköpostiin jälkikäteen

Keskiviikkona 27.12.  Valonvoimapaketti suoraan sähköpostiin – ei suoraa zoomia eikä lähipiiriä

 

Early bird -hinta 5.2. 23 asti :

 

111 euroa koko vuoden kaikki piirit ja valovoimapaketit sisältäen myös mahdollisuuden tulla paikanpäälle lähipiireihin.

 

84 euroa koko vuoden lähipiirit paikanpäällä tai zoomin kautta sekä niistä paketti sähköpostiin jälkikäteen 7 kpl

 

 

Voidaan maksaa 1 – 4 korottamassa erässä. Ilmoittaudu mukaan Katjalle katjaherttajohanna@gmail.com. Jos tahdot maksaa erissä niin saat laskun. Jos maksat kerralla voit maksaa suoraan tilille FI3955420650002268 tai mobile paylla numeroon 0505273464. Viestiksi : Maan valon syke.

 

 

Normaali hinta 6.2. 23 alkaen

 

Kertamaksulla  22 € / piiri / paketti

 

Koko vuoden piirit ja paketit 169 euroa, voidaan maksaa 1-8 korottomassa  erässä

Koko vuoden lähipiirit 112 euroa , voidaan maksaa 1- 4 korottamassa erässä

Ilmoittaudu mukaan Katjalle sähköpostilla katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai tekstarilla / whatsappilla 0505273464.

Mandalatalolle mahtuu enintään 20 osallistujaa ja zoomiin max 100.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share