Mandalatalo - Logo

REIKIPÄIVÄ 8.10. klo 10 -17 Mandalatalolla kaikille vähintään Reiki I -kurssin käyneille

 

 

REIKIPÄIVÄ MANDALATALOLLA LA 8.10. KLO 10 -17 Avoin kaikille vähintään Reiki I – kurssin käyneille, myös Reiki II:n ja Reiki III:n käyneet tervetulleitaTervetuloa viettämään hoitavaa päivää Reikienergian virtauksessa. Aamupäivällä meditoimme yhdessä itsehoidollisesti ja jaamme kokemuksiamme Reikistä. Puoliltapäivin tarjolla kasviskeittolounas ja iltapäivän pyhitämme ryhmähoitojen tekemiseen. Toimimme kaikki niin hoitajina kuin hoidon vastaanottajinakin. Lopetamme päivän yhteiseen kokoavaan harjoitukseen.Ilmoittaudu mukaan Reiki Master Katja Holopaiselle 1.10. mennessä. Päivä toteutuu, kun vähintään 5 ilmoittautuu mukaan, enintään mukaan mahtuu 25 henkeä.Päivän hinta 33 euroa sisältää alv:n 24 % , kasviskeittolounaan, meditaatioiden ja harjoitusten ohjauksen ja hoitoihin osallistumisen. Maksu paikan päällä kortilla, käteisellä tai mobilepaylla.

Share