Mandalatalo - Logo

Kesävalon voimapaketti tähän hetkeen

Keskikesän pisimpänä päivänä Kesäpäivänseisauksena kanavoitu paketti tuomaan yltävän, sallivan ja sulattavan valon voimaa tähän hetkeesi ajasta, paikasta ja vuodenkierron hetkestä riippumatta . Tämä paketti on täynnä voimallista Pohjoisen keskikesän valoa, luonnon väkeä ja läsnäoloa hetkessä. Se on ryhmäenergiahoitoa ja intuitiivista ohjausta sanoina, kuvina, äänenä ja videona. Rummun sykettä ja koshikellojen värähtelyä. Saat pakettisi sähköpostiisi ja voit avata sen kun sinulla on siihen sopiva hetki. Niin monta kertaa kuin tahdot. Jokainen uudelleen avaaminen avaa aina jotain uutta. Mikäli tahdot paketin kerro se lähettämällä viesti sähköpostitse osoitteeseen katjaherttajohanna @mandalatalo.com. Paketin hinta on 0 – 22 oman tilanteesi, omatuntosi ja fiiliksesi mukaan ja sen voit maksaa tilille FI39 5542 0650 0022 68 , viestiksi kesävalo.

Rakkaudella Katja Hertta Johanna

Share