Mandalatalo - Logo

Maan Valon syke – parannuspiirit verkossa ja äänitteenä omaan aikaasi

Maan valon sykkeessä voit levätä makuulla tai istua. Intuitiotasi seuraten saatat myös päätyä jalkeille ja/tai liikkumaan. Maan valon syke on ryhmäkaukohoitoa, valovalmennusta, meditaatiota hetken voimasta ammentaen. Jokainen piiri on oma erillinen kokonaisuutensa ja samalla osa 11 kuukauden jatkumoa. Ääni- ja energiahoitaja Katja Holopainen toimii parantamisen kanavana intuitiivisesti käyttämällä omaa ääntään niin laulullisesti kuin sanallisestikin sekä rumpua, tiibeläistä kulhoa ja erilaisia kelloja sekä kanavoimalla energiaa . Jokaiseen piiriin ohjautuvat mukaan myös hoitavat kivet. Äänen ja energian värähtelyt rentouttavat,tasapainottavat ja puhdistavat. Joillakin kerroilla piiri voi olla valmennuksellisempi, jolloin sisällöksi ohjautuu esimerkiksi aktiivisemmin osallistuttavaa sisältöä, joillakin kerroilla piirissä voi painottua vastaanottaminen, voit osallistua piiriin suorassa zoomlähetyksesssä, mutta mukaan ilmoittautuneena saat aina myös äänitteen ja pari pikku videota, joiden avulla voit liittyä piiriin omaan aikaasi ja myös uudelleen ja uudelleen.

Suorat zoom-lähetykset 2.2., 3.3., 4.4., 5.5., 6.6., 7.7., 8.8., 9.9., 10.10., 11.11. ja 12.12. klo 18 -19.30
Voit osallistua kaikkiin tai vain yhteen tai mitä tahansa siltä väliltä.

Voit tulla piiriin mukaan missä kohdassa vuotta tahansa ja voit tulla vain yksittäiseen piiriin, jolloin sen hinta on 20 euroa tai voit ostaa koko vuoden piirit hintaan 99 euroa (jolloin saat jo olleista piireistä ohjausvideot ja äänitteet tulevien lisäksi) Voit tehdä päätöksen tahdotko mukaan kaikkiin piireihin oltuasi mukana yhdessä. 99 euroa voit maksaa 1 – 4 korottomassa erässä.
Jos tahdot mukaan suoraan zoomiin ilmoittaudu klo 12.00 mennessä kunakin piirin päivänä eli 2.2., 3.3., 4.4. jne 12.12. asti. Muuten voit ilmoittautua koska tahansa.
katjaherttajohanna@mandalatalo.com whatsappilla / tekstarilla numeroon 0505273464..

Share