Mandalatalo - Logo

Syvemmälle Reikiin – Reiki II – yksilövalmennus etänä / hydridinä alkaa kun ilmoittaudut mukaan

Sinulle.joka olet käynyt Reiki I kurssin ja jota Reiki kutsuu syvemmälle. Tämän yksilövalmennuksen aloitat videoiden ja open kanssa viesteitse yhteydessä ollen. Sitten sovimme 1, 5 tunnin skype/ lähitapaamisen , jossa saat Reiki II aktivoinnin. Kurssi jatkuu etäopiskeluna aiheina mm. Kaukohoito, symbolit ja niiden käyttö Ja lopuksi vielä tavataan skypellä tai lähinä 1,5 tuntia.. Tässä valmennuksessa on tilaa omalle prosessillesi ja kysymyksillesi. Valmennus alkaa, kun ilmoittaudut mukaan ja etenee omassa yksilöllisessä tahdissasi ,
Kun tunnistat, että on tämän aika sinun elämässäsi ilmoittaudu Katjalle katjaherttajohanna@gmail.com tai tekstiviestillä/whatsapissa 0505273464
Yksilövalmennuksen hinta 333 euroa, kertaajalle ilman skypejä ja lähejä 66 euroa, kertaajalle, joka tahtoo myös skype/lähitapaamiset 111 euroa.

Share