Mandalatalo - Logo

Aktivoi energiasi – Reiki I – kurssi yksilövalmennus videokurssina ( etä/hydridi) alkaa silloin kun ilmoittaudut mukaan

Reiki on jokaisen opittavissa oleva kosketus- ja energiahoitomuoto, jossa hoitaja välittää parantavaa energiaa käsiensä kautta menettämättä omaa voimaansa. Reiki -peruskurssilta saat elinikäisiä työkaluja niin itsehoitoon, henkiseen kasvuun kuin lähimmäistesi auttamiseen. Tämä kurssi alkaa silloin, kun on sinun aikasi aloittaa ; ilmoittaudut vain Katjalle katjaherttajohanna@gmail.com ja saat sähköpostin kautta pääsyn katsomaan kurssivideoita ja tekemään kokemuksellisia harjoituksia omaan aikaasi omassa paikassasi ja voit käydä open kanssa keskustelua viesteitse. Saat myös kirjallista materiaalia tulostettavaksi/ koneellesi tallennettavaksi. Kun kurssisi on edennyt siihen vaiheeseen, että on Reiki I – aktivoinnin aika, sovitaan oma henkilökohtainen skypetapaaminen (1,5 h)jolloin saat aktivoinnin ja opettelemme hoitamista ja voimme keskustella juuri sinulle mieleen nousevasta livenä. Hydridiversiossa tämä henkilökohtainen tapaaminen voidaan sopia myös lähitapaamiseksi Mandalatalolle. Tämän henkilökohtaisen vaiheen jälkeen jatkat vielä kurssia videoiden parissa ja viestiyhteydessä. Ja kurssin lopuksi sovimme vielä toisen 1.5.tunnin tapaamisen skypellä tai lähinä. Kurssitodistuksen saat kotiisi postitse
Ilmoittaudu mukaan Reiki Master Katja Holopaiselle, kun on sinun aikasi katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai 050 5273464
Hinta: 222 euroa / Kertaajalle 111  euroa ( kertaus ilman henkkoht skypeä/tapaamista 66 euroa)
Kurssimaksun voit maksaa 1 – 8 korottomassa erässä

Share