Mandalatalo - Logo

Kristus- & Mariapolku I alkaa ke 2.6.2021 klo 18-21

Henkinen polku ei ole mikään tietty yksi polku, vaan niitä polkuja on lukemattomia. Sieluina meillä on eri syvyyksisiä ”opintosuunnitelmia” täällä Maan päällä ja kaikkien sielunsuunnitelmiin ei kuulu välttämättä käydä täällä ihmisyyttä läpi syvimpien kärsimysten ja kipujen kautta. Joillakin taas ihmisyyteen ankkuroituminen tapahtuu suuren kärsimyksen ja yksinäisyyden kautta. He ikäänkuin tulevat ristiinnaulituiksi Maahan, ihmisyyteen. Heitä kutsutaan Kristus-polun tai Maria-polun kulkijoiksi. Tämä koulutus on tarkoitettu heille antamaan ymmärrystä omaa polkuaan ja elämäntarkoitustaan kohtaan.

Opit koulutuksessa ymmärtämään paremmin valon ja pimeyden syvempää merkitystä. Taisteleminen ”pahuutta” vastaan muuntuu pikkuhiljaa sulautumiseksi takaisin Ykseyteen ja Luojaan. Koulutukseen kuuluu Luoja-energian välittämistä ja meditaatioiden intuitiivista ohjaamista ryhmälle.

Henkilökohtainen valmennus ja energiaetähoidot kuuluu koulutukseen
Jokainen osallistuja saa koulutuksen ajan henkilökohtaista valmennusta, energiahoitoa etänä ja kanavoitua ohjausta sielunmatkansa ymmärtämiseen. Huom. Näiden etäsessioiden määrä max. 2krt/kk. Ryhmäkoko on rajoitettu, varaa paikkasi ajoissa!

Verkkotapaamiset:
Ke 2.6. klo 18-21
Ke 16.6. klo 18-21
Ke 30.6. klo 18-21
(Heinäkuu lomaillaan)
Ke 4.8. klo 18-21
Ke 18.8. klo 18-21
Ke 1.9. klo 18-21

Vapaaehtoinen viikonloppuretriitti:
Elo-syyskuussa etelä-Suomessa (aika ja paikka vielä avoinna)

Koulutuksen hinta (sis. yksilövalmennukset, hoidot ja kanavoinnit): 195€. Voi maksaa korottomasti kahdessa tai kolmessa erässä.
Viikonloppuretriitin hinta (ei sis. majoitusta eikä ruokia): 250 €

Kouluttaja: Antti Juhani Häyhä
Reiki Seichem Master, Intuitiivinen parantaja ja -kouluttaja, sielunkuvataiteilija
040-7293416, antti (ät) mandalatalo.com

Share