Mandalatalo - Logo

Joogaa myös etänä!

Näihin joogaryhmiin voit osallistua myös etänä zoomin kautta:

Voit osallistua kerran tai vaikka koko loppukauden – ota yhteyttä: Anu Maria Eerikäinen 040 7773236, anumaria  (ät)  mandalatalo.com. Liitän sinut mukaan tunnille lähettämällä sinulle zoom-linkin. Ryhmät kokoontuvat myös Mandalatalon salissa.
Lempeä hathajooga maanantaisin klo 17-18.20 (14krt) 210 €
Alkaen 24.8.
Lempeä hathajooga on monipuolista ja rentouttavaa koko kehon ja mielen harjoitusta, jossa pääpaino on rauhallisissa venytyksissä, kehon kuuntelemisessa ja oman luonnollisen hengityksen löytämisessä. Osa liikkeistä on hieman voimakkaampia, mutta rento tekeminen ja oleminen ovat pääsijalla. Mukana on myös auringontervehdyksiä ja erilaisia liikesarjoja, joiden avulla keho avautuu kokonaisvaltaisesti ja mieli rauhoittuu. Harjoitus purkaa tehokkaasti stressiä olemuksestasi. Ryhmä sopii niin aloittelijoille kuin aiemmin joogaa harjoittaneille.
Voimakasta joogaa torstaisin klo 17.15-18.45 (14 krt) 210 €

Alkaen 27.8.
Voimakas joogaharjoitus  haastaa kehoa ja lisää tietoisuutta omasta kehosta ja mielestä. Harjoitukset rakennetaan eri kerroilla jonkin erityisen teeman ympärille ja ne ohjataan yksityiskohtaisesti ja tarkasti. Asentojen linjaus oikein on tärkeässä roolissa joogatunnilla ja opettaja käy avustamassa myös yksilöllisesti harjoittajia. Mukana on voimakkaita, staattisia seisomaliikkeitä, vahvoja istuma-asentoja ja ylösalaisia loppuliikkeitä. Välillä teemme myös restoratiivisia, rauhallisempia harjoituksia, joissa pysytään pidempään erilaisissa venytyksissä. Ryhmä soveltuu aiemmin joogaa harjoittaneille, mutta myös joogaan vasta tutustuville. Jokainen tekee harjoitusta omalta tasoltaan ja asennoista on olemassa erilaisia vaihtoehtoja; opettaja huomioi kaikentasoiset oppilaat.

 

Share