Mandalatalo - Logo

Kehon kautta kosmokseen – ilta ti 17.11. klo 17.30 -21.30

Kehon kautta kosmokseen

Hertan ja Kimmon intuitiiviset illat syksyllä 2020

 

 

Ole tervetullut omaan kehoosi, omaan mieleesi, persoonaasi, joka on käyttövälineesi tällä ihmiselämäksi kutsutulla matkalla maaplaneetan painovoimakentässä. Ole tervetullut tähän hetkeen, tähän ainoaan aikaan, joka meillä on. Nämä illat ovat sinulle, joka tahdot vahvistaa omaa intuitotasi kahden intuitiivisesti ohjausta kanavoivan vetäjän opastuksella
Kaikki illat alkavat alkuenergisoinnilla, läsnätuloharjoituksella ja jatkuvat eräänlaisella piirityöskentelyllä, jossa jokaisella on vuoronsa jakaa ja tuoda yhteisen kohtaamisen kehälle juuri sitä, mikä sillä hetkellä itsestä nousee. Seuraavaksi vuorossa on soppa ja teetauko, jolloin tarjolla kasvisoppaa ja teetä. Tämän jälkeen on vuorossa varsinainen ” Kehon kautta kosmokseen” – vaihe, jossa siinä hetkessä ohjautuvin kehollisin ja mielikuvia hyödyntävin harjoittein ; rummun, koshikellojen ja omien ääntemme avustuksella matkaamme syvempään ja autenttisempaan läsnäoloon omassa olemuksessamme. Tämän vaiheen jälkeen varaamme tilaa kirjata ja merkitä kuvallisin menetelmin ylös omaa kokemusta ja lopuksi vielä jaamme lyhyesti kokemaamme. Iltojen tarkempi ohjelma viittellisen rungon sisällä ohjautuu paikan päällä nythetkessä paikalla olevan ryhmän yhteisenergian mukaan.
Mukaan tullaksesi et tarvitse mitään erityistaitoja etkä välttämättä kokemusta mistään tämänkaltaisesta, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet !
Voit halutessasi ottaa mukaan sinulle tärkeitä voimaesineita esim. kiviä,sulkia tai vaikka oman rumpusi.
Ilmoittaudu mukaan Hertalle katjaherttajohanna@gmail.com
Illat tiistaisin 15.9, 27.10, 17.11. ja 15.12.
klo 17.30 – 21.30
Oviraha 22/ 44 omasta tilanteestasi riippuen voidaan maksaa käteisellä tai kortilla. Jos tämä kutsuu ja rahatilanteesi on äärimmäisen heikko voit maksaa sen minkä pystyt. Oviraha sisältää soppa- ja teetarjoilun, käytettävät materiaalit ja välineet ja kahden tuutin kautta tulevan intuitiivisen ohjauksen.
Hertta on Mandalatalon Katja ( Hertta Johanna) Holopainen, jolla on yli vuosikymmenen vankka kokemus energia-, ääni- ja kehotyöskentelystä.
Kimmo on Kimmo Kosminen, universuminen kansalainen, lapsesta asti avaruudellisesta alkuperästään tietoinen luova auttaja Yhdessä Hertta ja Kimmo muodostavat toisiaan täydentävän hoitavan tehtäväparin.

Share