Mandalatalo - Logo

Holy Healing -parantajakoulutus alkaa 23.8.

Holy Healing -intuitiivisen parantamisen koulutus

Uudenlainen intuitiivisen parantamisen koulutus Mandalatalolla. Healing-koulutus jakautuu neljään viikonloppukurssiin ja neljään kuukauden välein olevaan käytännön opettelupäivään.

Holy Healing-koulutuksen päämäärä on avata oppilaan sieluvirtausta niin vahvaksi, että hän kokee olonsa luottavaiseksi hoitajan roolissa ja uskaltaa päästää irti mielen aiheuttamasta epävarmuudesta sekä epäilyksistä. Jokaisella meistä on luontainen kyky parantaa ja kanavoida rakkautta Luojan sydämestä. Pelkomme ja kriittinen mielemme asettavat rajoituksia sisäisen valon ja rakkauden tuntemiselle. Holy Healing -koulutus avaa jokaisen kurssilaisen yhteyttä omaan sieluun, Korkeimpaan Itseen ja Ykseyteen. Kurssikuvaus täällä.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Antti Juhani Häyhä
Reiki Seichem Master,
intuitiivinen energiahoitaja ja -kouluttaja
puh. 040 729 3416
antti(ät)mandalatalo.com
Share