Mandalatalo - Logo

Pyhä feminiinen kaukohoito/Hoitoyhteyden avaus ti 28.5. klo 18.45 ja ajastettuna

Pyhä feminiinen on voimallinen, puhdistava parantamismuoto ,jossa tyhjyyden energia työskentelee hoitajaksi vihityn kautta kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.


Lähetän ryhmäkaukohoidon, jossa avaan hoitoyhteyden henkilökohtaisesti kaikille mukaan ilmoittautuneille. tiistaina 28.5. klo 18.45 alkaen Osallistujat saavat video-ohjeen hoidon vastaanottamisesta ennen hoitoajankohtaa sekä hoidon jälkeen liveäänitteen,jonka avulla voit uudelleen ja uudelleen ottaa vastaan hoitoa, niin kauan kuin se tuntuu sinusta hyvältä. Ilmoittaudu mukaan Katja Hertta Johannalle katjaherttajohanna@gmail.com tai yv:llä. , Kaukohoidon hinta on 33 euroa sisälteän alv:n 24 %, video-ohjeen, hoitoäänitteen, mahdollisuuden kokemusten jakamiseen salaisessa Facebook-ryhmässä, tarvittaessa voit saada laskulle maksuaikaa max 60 päivää.

Share