Mandalatalo - Logo

Mitä hamppua ja miksi tiistaina 23.4. klo 18.45 -20.45

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan siihen, miten voit lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi Kannawayn hampputuotteiden avulla, mikä on endokannabioidijärjestelmä, joka löytyy kaikilta nisäkkäiltä ja miten sitä ruokkimalla autat kehoasi ja mieltäsi ylläpitämään homeostaasia eli tasapainotilaa.
Kannawayn tuote-esittelyn aikana päivänä pääset maistelemaan ja kokeilemaan tuotteita. Kuulet myös Kannawayn tarjoamasta mahdolisuudesta tehdä merkityksellistä ja vapaata työtä joko sivutoimisesti tai vaikka ihan päätoimentulonlähteenä. Tarjolla myös teetä ja pientä purtavaa. Ilmoittaudu mukaan Katjalle katjaherttajohanna@gmail.com.


Paikka: Mandalatalon sali Vapaa pääsy. Ilmoittaudu Katjalle katjaherttajohanna@gmail.com tai whatsupilla 0505273464

Share