Mandalatalo - Logo

Hyvinvointia hampusta, rauhaa rummutuksesta ilta tiistaina 22.1. klo 18.30 -20.30

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan siihen, miten voit lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi Kannawayn hampputuotteiden avulla, mikä on endokannabioidijärjestelmä, joka löytyy kaikilta nisäkkäiltä ja miten sitä ruokkimalla autat kehoasi ja mieltäsi ylläpitämään homeostaasia eli tasapainotilaa.
Aloitamme illan laskeutumalla läsnäoloon tässä hetkessä ohjatun rumpu – ja äänirentoutuksen avulla. Kannawayn tuote-esittelyn aikana päivänä pääset maistelemaan ja kokeilemaan tuotteita. Kuulet myös Kannawayn tarjoamasta mahdolisuudesta tehdä merkityksellistä ja vapaata työtä joko sivutoimisesti tai vaikka ihan päätoimentulonlähteenä. Tarjolla myös teetä ja pientä purtavaa.
Ilmoittaudu mukaan Katjalle katjaherttajohanna@gmail.com
Oviraha 6 euroa voidaan maksaa käteisellä tai kortilla.

Share