Mandalatalo - Logo

Valon viivat, maan muodot- ryhmähoito, jossa yhdistyvät maalaus, rumpu ja ääni ti 1.12. klo 18.30 – 20(.15)

klo 18.30 – 20(.15) 

Hoidon aluksi laskeudutaan läsnäoloon tässä hetkessä, rummutuksen ja äänen kuljettamina. Hoidon aikana osallistujat lepäävät joko lattiatasolla alustoilla tai halutessaan istuvat tuoleilla. Katja maalaa ensin ryhmälle yhteisesti kanavoituvat värit ja muodot ja sen jälkeen jokaiselle osallistujalle erikseen henkilökohtaisen hoitokuvan mukaan otettavaksi. Osallistujat saavat myös pari digikuvaa yhteisestä kuvasta sähköpostitse.Hoidon aluksi ja lopuksi on tilaa vapaaehtoiselle sanalliselle jakamiselle. Mukaan tähän sateenkaariparannukseen mahtuu 8 matkalaista.

Paikka: Mandalatalo
Hinta: Oviraha 25 euroa
Maksu kortilla. Tasaraha käteisellä maksettaessa.
Valon viivoihin,maa muotoihin osallstuneen naisen palautetta:
Katjan luoma taianomainen äänimaisema siivitti matkalle mitä kauneimpiin mielikuviin. Intuitiiviseen hoitokuvaan tallentuivat juuri ne värit, jotka toistuivat voimakkaina mielessäni hoidon aikana. Hoito tapahtui lämpimässä, hyväksyvässä ilmapiirissä. Kaiken kaikkiaan ihana kokemus!”
Ilmoittaudu mukaan 30.11. mennessä katjalle katjaherttajohanna@gmail.com
Paikka: Mandalatalo
Hinta: Oviraha 25 euroa
Share