Mandalatalo - Logo

Intialaisen päähieronnan peruskurssi alkaa su 29.8. klo 10 – 17

Opi omaksi ja läheistesi iloksi tai jatka diplomipäähierojaksi <3

Intialainen päähieronta on sokean intialaisen fysioterapeutin kehittämä puolen tunnin stressipesu. Siinä tuhatvuotinen intialainen päähierontaperinne ja länsimäinen näkemys ihmisen fysiologiasta kohtaavat hedelmällisellä tavalla. Päähieronta on rauhallinen  läsnäolon ja  tehokkaan, mutta lempeän kosketuksen keidas keskellä elämän kuhinaa. Tällä kurssilla tutustutaan intialaiseen päähierontaan kokemuksellisesti opettelemalla hoito-otteiden sarjaa. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille ja kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa diplomipäähierojaksi tekemällä harjoitushoitoja ja antamalla näytteen osaamisestaan.

 

Kurssi alkaa sunnuntaina 29.8. klo 10 -17 ja  jatkuu su 26.9.  klo  samaan kellonaikaan.

Hinta: 200 euroa + alv 24 % = 248 euroa ( voidaan maksaa 1-5 erässä)

Näyttömaksu 100 euroa + alv 24 % = 124 euroa. Opettajana diplomipäähieroja/kouluttaja Katja Holopainen,jolla on yli kymmenen vuoden kokemus päähieronnasta ja joka on perehtynyt myös useisiin muihin hoitomuotoihin. Mukaan mahtuu 8 0sallistujaa, varaa paikkasi siis ajoissa. Ilmoittaudu  mukaan  23.8. mennessä  katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai 050 5273464. Jos tahdot soittaa etkä tavoita suoraan, jätäthän viestin ja  kerrot asiasi, niin palaan asiaan mahd. pian.

Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9
Share