Mandalatalo - Logo

Intialaisen päähieronnan peruskurssi alkaa la – su 21.- 22.1. 2023

Opi omaksi ja läheistesi iloksi tai jatka diplomipäähierojaksi

 

Intialainen päähieronta on sokean intialaisen fysioterapeutin kehittämä puolen tunnin stressipesu. Siinä tuhatvuotinen intialainen päähierontaperinne ja länsimäinen näkemys ihmisen fysiologiasta kohtaavat hedelmällisellä tavalla. Päähieronta on rauhallinen läsnäolon ja tehokkaan, mutta lempeän kosketuksen keidas keskellä elämän kuhinaa.
Tällä kurssilla tutustutaan intialaiseen päähierontaan pienryhmässä kokemuksellisesti opettelemalla hoito-otteiden sarjaa. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille ja kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa diplomipäähierojaksi tekemällä harjoitushoitoja ja antamalla näytteen osaamisestaan. Kurssi la- su 21.- 22.1. 23  klo 10 – 17.30 . Ilmoittaudu mukaan 12.12. 22 mennessä Katjalle katjaherttajohanna@gmail.com tai tekstiviestillä/whatsupilla 050 5273464. Kurssin hinta 220 + alv 24 % = 272,80 euroa. Voidaan maksaa 1-5 erässä. Näyttömaksu 110 euroa + alv 24 % = 136,90 euroa maksetaan tullessasi näyttöön .Lisäksi harjoitushoitojen tekemisen aikana päähieronnan vastaanotto kouluttajalta vähintään yhden kerran , 40 euroa sis alv. Opettajana diplomipäähieroja/kouluttaja Katja Holopainen,jolla on yli 15 vuoden kokemus päähieronnasta ja joka on perehtynyt myös useisiin muihin hoitomuotoihin. Ilmoittaudu mukaan katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai 050 523464.
Mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa, joten varaa paikkasi ajoissa
Share